• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

French Provincial Cooking » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

French Provincial Cooking

ISBN-13: 9780140273267 / Angielski / Miękka / 1998 / 592 str.

Elizabeth David
French Provincial Cooking Elizabeth David 9780140273267 Penguin Books Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

French Provincial Cooking

ISBN-13: 9780140273267 / Angielski / Miękka / 1998 / 592 str.

Elizabeth David
cena 75,62 zł
(netto: 72,02 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 66,45 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

French Provincial Cooking is Elizabeth David's classic work on French regional cuisine. Providing simple recipes like omelettes, souffles, soups and salads, it also offers more complex fare such as pates, cassoulets, roasts and puddings. First published in 1960, it is readable, inspiring and entertainingly informative. French Provincial Cooking by Elizabeth David is the perfect place to go for anyone wanting to bring a little France into their home. 'Not only did she transform the way we cooked but she is a delight to read' Express on Sunday 'Britain's most inspirational food writer' Independent 'When you read Elizabeth David, you get perfect pitch. There is an understanding and evocation of flavours, colours, scents and places that lights up the page' Guardian 'Not only did she transform the way we cooked but she is a delight to read' Express on Sunday Elizabeth David (1913-1992) is the woman who changed the face of British cooking. Having travelled widely during the Second World War, she introduced post-war Britain to the sun-drenched delights of the Mediterranean and her recipes brought new flavours and aromas into kitchens across Britain. After her classic first book Mediterranean Food followed more bestsellers, including French Country Cooking, Summer Cooking, French Provincial Cooking, Italian Food, Elizabeth David's Christmas and At Elizabeth David's Table.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - French
Wydawca:
Penguin Books Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780140273267
Rok wydania:
1998
Ilość stron:
592
Waga:
0.41 kg
Wymiary:
19.7 x 12.9 x 3.6
Oprawa:
Miękka

  • Preface 1: Note to 1977 Edition
  • Preface 2: Note to 1983 Edition
  • Introduction: Introduction
  • Part 1: French Cooking in England
  • Part 2: The Cookery of the French Provinces
    • 1: Provence
    • 2: Paris, Normandy and the Ile de France
    • 3: Alsace and Lorraine
    • 4: Brittany and the Lôire
    • 5: The Savoie
    • 6: Burgundy, The Lyonnais, and the Bresse
    • 7: The Béarnais and the Basque Country
    • 8: The Bordelais
    • 9: The Périgord
    • 10: The Languedoc
  • Part 3: Batterie de Cuisine
  • Part 4: Cooking Terms and Processes
  • Part 6: Les Aromates, etc.
  • Part 7: Weights and Measures
  • Part 8: Sauces
  • Part 9: Hors-d' uvre and Salads
  • Part 10: Soups
  • Part 11: Eggs, Cheese Dishes and Hot Hors-d' vre
  • Part 12: Pâtés and Terrines, Sausages, Ham Dishes and Other Pork Products
  • Part 13: Vegetables
  • Part 14: Fish
  • Part 15: Shell-Fish and Crustacea
  • Part 16: Meat
    • 1: Beef
    • 2: Lamb and Mutton
    • 3: Fresh Pork
    • 4: Veal
  • Part 17: Composite Meat Dishes, Cassoulets, etc.
  • Part 18: Poultry and Game
  • Part 19: The Left-Overs
  • Part 20: Sweet Dishes
  • Part 21: Cookery Books
  • Bibliography: Bibliography
    • 1: Additional Book List 1977
    • 2: Additional Book List 1983
  • Acknowledgements: Acknowledgements

Elizabeth David (1913-1992) travelled widely during the Second World War, throughout Europe, the Middle East and India. She returned to England in 1946 to write the classic Mediterranean Food, followed by five other books that all became bestsellers. Also a prolific journalist, she was made a Fellow of the Royal Society of Literature in 1982, and a CBE in 1986.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia