• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

French Menu Companion: Dictionary of French Food, Wine and Cheese » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

French Menu Companion: Dictionary of French Food, Wine and Cheese

ISBN-13: 9781511501453 / Angielski / Miękka / 2015 / 254 str.

T. William Walker
French Menu Companion: Dictionary of French Food, Wine and Cheese T. William Walker 9781511501453 Createspace - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

French Menu Companion: Dictionary of French Food, Wine and Cheese

ISBN-13: 9781511501453 / Angielski / Miękka / 2015 / 254 str.

T. William Walker
cena 43,98
(netto: 41,89 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 44,10
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Never again fear a French menu. This French-to-English food dictionary makes menu translation easy. It contains over 7000 entries, including over 650 cheeses, 350 wines and more than 200 sauces. In addition, this dictionary makes it easy for you to look up menu items that consist of multiple-word phrases. Just look up one of the words and you will see all of the words that are normally associated with it. For example, "abatis aux navets" is listed twice: once under "abatis" and again under "navet." It could not be easier. A veritable encyclopedia, this dictionary offers in-depth information about many dishes, cheeses and wines, including typical ingredients, the region of origin of particular dishes, and other notes on French cuisine. Some examples: ballotine boned thigh meat of poultry stuffed with minced meat, and possibly truffles and/or "foie gras" cooked by roasting, braising, or poaching; usually shaped like a sausage or the leg, sometimes with a cleaned piece of bone protruding; served hot or cold, sometimes with a gelatin glaze] Arbois AOC white, red, yellow and straw wines from Jura the whites, from chardonnay, savagnin and (very rarely) pinot blanc grapes, tend to be fruity and delicate and can be kept for 3 to 5 years; the reds from trousseau grapes tend to be light while those from poulsard grapes are darker; they can and can be kept 3 to 5 years; the yellows are from savagnin grapes and can be kept for 100 years; the straw wines are made from grape clusters which have been partially dried on straw to concentrate their sugars, so they are quite sweet] Tomme au marc marc cheese cow's milk; the curd is pressed in a container filled with grape pomace brandy which remains on the rind and permeates the cheese with the taste of alcohol; it has a subtle fruity aroma and a mild, earthy flavor] Because the regions of France are quite varied, regional dishes may have names based on the local dialect. This dictionary includes hundreds of these local dishes. Examples: txangurro typically: crab mixed and cooked with with onions, leeks, carrots or tomatoes and sometimes brandy Pays basque, Aquitaine] kig-ha-farz porridge-dumpling literally: meat and stuffing; a porridge of milk, egg and buckwheat flour is placed in a tied bag and simmered in a pot containing meat such as pork knuckle and beef, with vegetables such as carrot and cabbage; the porridge-dumpling is typically served with butter, bacon and shallots along side the meats and vegetables; Bretagne] beenestich bee sting cake; bee's nest cake a small cake with a vanilla custard filling and a baked-on topping of almonds; Alsace] With this book in hand, you can go forth and discover some of the world's best, most beautiful and most interesting cuisine.


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Słowniki
Kategorie BISAC:
Reference > Dictionaries
Wydawca:
Createspace
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781511501453
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
254
Waga:
0.27 kg
Wymiary:
20.32 x 13.34 x 1.35
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia