• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food and Wine Events in Europe: A Stakeholder Approach » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food and Wine Events in Europe: A Stakeholder Approach

ISBN-13: 9781138082274 / Angielski / Miękka / 2017 / 236 str.

Alessio Cavicchi; Cristina Santini
Food and Wine Events in Europe: A Stakeholder Approach Alessio Cavicchi Cristina Santini 9781138082274 Routledge - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food and Wine Events in Europe: A Stakeholder Approach

ISBN-13: 9781138082274 / Angielski / Miękka / 2017 / 236 str.

Alessio Cavicchi; Cristina Santini
cena 234,09 zł
(netto: 222,94 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 226,63 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This book for the first time illustrates the positive and negative impacts of food and wine events from a stakeholder perspective by highlighting several critical aspects such as: (1) advantages and disadvantages of food and wine events; (2) best practice adoption for maximising benefits flowing from event creation; (3) community involvement and knowledge diffusion; (4) effectiveness in promoting local products and creating consumer awareness about products; (5) factors that promote or inhibit the success or achievements of wine and food events. Although the volume primarily focuses on events in Europe, comparisons are made to other regions in the world.

Written by leading academics, this timely and important volume will be valuable reading for all students, researchers and academics interested in Events, Tourism, Hospitality, Gastronomy and Development Studies.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Travel > Europe - Western
Wydawca:
Routledge
Seria wydawnicza:
Routledge Advances in Event Research
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781138082274
Rok wydania:
2017
Numer serii:
000436873
Ilość stron:
236
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

"This book is highly suitable for students who desire to learn about the opportunities and challenges of mounting events, both for-profit and not-for-profit. It is suitable for professional event organizers who want to develop a deeper understanding of how to convey the tangible benefits of their efforts to stakeholders and/or who seek proven "Old World" approaches to marketing food and wine. For researchers in the field, this is an invaluable compendium of cutting-edge theory and illustrations of an as yet under-studied phenomenon. For teachers, the text could also be used as a supplemental reader in a Hospitality Management or Wine Marketing course for the growing number of related business programs around the globe." – Armand Gilinsky, Sonoma State University, USA

Part 1: Tourism Industry and ‘Food and Wine’ Businesses  Part 2: Local governments and Communities  Part 3: Visitors and Tourists

Alessio Cavicchi is a researcher in Agricultural Economics at the University of Macerata, Italy. Alessio’s main fields of interest and research are consumer food choice; economics of food quality and safety; sustainable tourism; and innovation in the agro-food sector.

Cristina Santini is a researcher and Assistant Professor at the Università San Raffaele, in Rome, Italy. She received her Ph.D in Economics and Management of Enterprises and Local Systems from the University of Florence. She also received a Masters Degree in Marketing and Management for Wine Business at the University of Florence. Cristina’s research interests are Entrepreneurship, SMEs, Sustainability and Ecopreneurship, Strategic Management, and Food and Wine Industry.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia