• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food and Beverage Management » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food and Beverage Management

ISBN-13: 9781138679313 / Angielski / Miękka / 2018 / 380 str.

Bernard Davis
Food and Beverage Management Bernard Davis 9781138679313 Taylor & Francis Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food and Beverage Management

ISBN-13: 9781138679313 / Angielski / Miękka / 2018 / 380 str.

Bernard Davis
cena 256,36
(netto: 244,15 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 251,82
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This introductory textbook provides a thorough guide to the management of food and beverage outlets. It is illustrated in full colour and contains in-chapter activities as well as end-of-chapter summaries and revision questions to test the readers' knowledge as they progress.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Business & Economics > Zarządzenie i techniki zarządzania
Business & Economics > Industries - Food Industry
Wydawca:
Taylor & Francis Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781138679313
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
380
Waga:
0.88 kg
Wymiary:
24.38 x 18.8 x 1.78
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

'This venerable textbook has occupied an important space in the hospitality literature for many years as both a theoretical and practical asset for students, educators, and industry. The sixth edition continues the sound exposition of fundamentals as well as an updating of contemporary issues and trends, and furthers the book's status as a valuable resource for breadth and depth of food & beverage management skills and knowledge.' Michael J. Gross, School of Management, University of South Australia

'The food service industry is a significant part of any economy and this book describes in helpful detail its diversity and complex nature. Types of services, their markets, and the skills required are clearly delineated. We learn the kind of decisions that need to be made and the challenges that have to be confronted. Students, practitioners and entrepreneurs will find this text invaluable.' Michael Riley, University of Surrey, UK

'The sixth edition of Food and beverage Management is not only an excellent introduction to this important element of hospitality management, but also a first class teaching resource and an invaluable reference source for lecturers and students alike. In addition to continuing to provide a robust overview of the long standing concepts of food and beverage management, this new addition addresses important emerging issues such as event management, corporate social responsibility and the ever increasing influence of social media. For the lecturer, this edition provides a range of case studies and up to date examples of contemporary management of food and beverage operations as well as slides, assessment ideas and links to external websites. For the student, this is an essential text that provides a thorough overview of food and beverage management.' Paul Barron, Council  for Hospitality Management Education, UK

Chapter 1: Introducing food and beverage management; Chapter 2: Classifying food and drink service operations; Chapter 3: Restaurants and events – the direct market; Chapter 4: Contract foodservice, travel and public sector catering - the indirect market; Chapter 5: Developing the concept; Chapter 6: The Menu; Chapter 7: Purchasing and storage; Chapter 8 Production and Service; Chapter 9: Controlling the Operation; Chapter 10: Staffing Issues; Chapter 11 Food and beverage marketing; Chapter 12: Managing quality in food and drink service operations; Chapter 13 Trends and Developments;



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia