• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Toxicity and Safety » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Toxicity and Safety

ISBN-13: 9789819641277 / Angielski / Twarda / 2025 / 350 str.

Debapriya Mondal, Mohammad Mahmudur Rahman
Food Toxicity and Safety Debapriya Mondal, Mohammad Mahmudur Rahman 9789819641277 Springer Nature Switzerland AG - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Toxicity and Safety

ISBN-13: 9789819641277 / Angielski / Twarda / 2025 / 350 str.

Debapriya Mondal, Mohammad Mahmudur Rahman
cena 806,99
(netto: 768,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 806,99
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book comprises 15 chapters contributed by scientists and experts from countries including Australia, India, Peru, USA, UK, and Zimbabwe and is divided into four sections. Section I of the book deals with the challenges in food safety such as chemical contaminants, nanoparticles used in agriculture in form of fertilizers and pesticides, microplastics, organic pollutants like perfluoro-octane sulphonate and consist of six chapters. Section II is dedicated to heavy metal contamination in food such as high cadmium exposure and associated health risks and contains four chapters. Section III includes four chapters that highlight arsenic contamination in the food and food chain system—a serious threat to food security and human health. To summarize and provide a way forward, a chapter has been included in Section IV. The book is an informative source of reference to the researchers and scientists working in the area of food science and technology, food regulators, policymakers, producers, healthcare providers, educators, consumers, and other stakeholders.

This book comprises 15 chapters contributed by scientists and experts from countries including Australia, India, Peru, USA, UK, and Zimbabwe and is divided into four sections. Section I of the book deals with the challenges in food safety such as chemical contaminants, nanoparticles used in agriculture in form of fertilizers and pesticides, microplastics, organic pollutants like perfluoro-octane sulphonate and consist of six chapters. Section II is dedicated to heavy metal contamination in food such as high cadmium exposure and associated health risks and contains four chapters. Section III includes four chapters that highlight arsenic contamination in the food and food chain system—a serious threat to food security and human health. To summarize and provide a way forward, a chapter has been included in Section IV. The book is an informative source of reference to the researchers and scientists working in the area of food science and technology, food regulators, policymakers, producers, healthcare providers, educators, consumers, and other stakeholders.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Science > Environmental Science (see also Chemistry - Environmental)
Technology & Engineering > Food Science - Food Safety & Security
Technology & Engineering > Materials Science - General
Wydawca:
Springer Nature Switzerland AG
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789819641277
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
350
Wymiary:
23.5x15.5
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia