• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Science and Technology: Trends and Future Prospects » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Science and Technology: Trends and Future Prospects

ISBN-13: 9783110667455 / Angielski / Miękka / 2020 / 538 str.

Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi
Food Science and Technology: Trends and Future Prospects Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi 9783110667455 De Gruyter - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Science and Technology: Trends and Future Prospects

ISBN-13: 9783110667455 / Angielski / Miękka / 2020 / 538 str.

Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi
cena 484,18
(netto: 461,12 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 431,70
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Food Science and Technology: Trends and Future Prospects presents different aspects of food science i.e., food microbiology, food chemistry, nutrition, process engineering that should be applied for selection, preservation, processing, packaging, and distribution of quality food. The authors focus on the fundamental aspects of food and also highlight emerging technology and innovations that are changing the food industry. The chapters are written by leading researchers, lecturers, and experts in food chemistry, food microbiology, biotechnology, nutrition, and management. This book is valuable for researchers and students in food science and technology and it is also useful for food industry professionals, food entrepreneurs, and farmers.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Science > Chemia - Analityczna
Science > Nanoscience
Technology & Engineering > Chemical & Biochemical
Wydawca:
De Gruyter
Seria wydawnicza:
De Gruyter STEM
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783110667455
Rok wydania:
2020
Dostępne języki:
Angielski
Numer serii:
000830496
Ilość stron:
538
Waga:
0.90 kg
Wymiary:
24.024.0 x 17.0
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi, Durban University of Technology, South Africa.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia