• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Safety in Poultry Meat Production » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Safety in Poultry Meat Production

ISBN-13: 9783030050108 / Angielski / Twarda / 2019 / 301 str.

Kumar Venkitanarayanan; Siddhartha Thakur; Steven C. Ricke
Food Safety in Poultry Meat Production Kumar Venkitanarayanan Siddhartha Thakur Steven C. Ricke 9783030050108 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Safety in Poultry Meat Production

ISBN-13: 9783030050108 / Angielski / Twarda / 2019 / 301 str.

Kumar Venkitanarayanan; Siddhartha Thakur; Steven C. Ricke
cena 885,61
(netto: 843,44 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 848,19
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Mikrobiologia
Technology & Engineering > Food Science - Chemistry & Biotechnology
Technology & Engineering > Agriculture - General
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Food Microbiology and Food Safety
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783030050108
Rok wydania:
2019
Wydanie:
2019
Ilość stron:
301
Waga:
0.61 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.91
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

1. Microbiology of poultry meat-Introduction 

2. Organic poultry production- Current status and challenges

3. Salmonella in poultry meat production 

4. Emerging and antimicrobial resistant Salmonella in poultry

5. Campylobacter in poultry

6. Antibiotic usage in poultry production and its significance

7. Pre-harvest approaches to improve poultry meat safety

8. Post-harvest approaches to improve poultry meat safety 

9. Advances in packaging of poultry meat products

10. Advances in vaccines for controlling Salmonella, Campylobacter spp

11. Natural approaches for controlling Salmonella and Campylobacter in broilers (probiotics, phytochemicals, bacteriophages and others)

12. Metabolomics, microbiome and gut health in relation to pathogen colonization in chickens

13. Conventional, molecular and new generation approaches for detection of pathogens in poultry meat

14. Avian Pathogenic Escherichia coli –link to foodborne/urinary tract infections in humans

<15. Regulations in poultry meat processing to ensure food safety

This comprehensive study of poultry meat safety offers readers the most up-to-date information on food safety concerns in poultry meat production. Chapters address recent topics of interest such as organic poultry production, antimicrobial resistant pathogens in poultry, antibiotic usage in poultry production, and pre- and post- harvest approaches to improving poultry meat safety.

The last couple of decades have observed a significant increase in poultry meat production in the US. However, poultry meat is a potential source of foodborne pathogens such as Salmonella, Campylobacter spp. and pathogenic Escherichia coli (APEC linked to human infections), leading to economic losses to the poultry industry and impacting public health. Advances in knowledge in microbiology, molecular biology, immunology and “omics” fields have intensified efforts to improve the microbiological safety of poultry by targeting virulence mechanisms of the pathogens, developing vaccines and improving gut health in chickens. Moreover, due to the emergence of multidrug resistance in poultry-borne pathogens, and growth of organic poultry production, there exists significant interest for developing natural strategies for controlling pathogens in chickens.   

This edited volume provides insight into these strategies and covers other material of interest to food microbiologists, public health personnel, and poultry scientists. Readers of various backgrounds will appreciate its incorporation of recent developments not covered in other publications on the subject.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia