• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Safety: Researching the Hazard in Hazardous Foods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Safety: Researching the Hazard in Hazardous Foods

ISBN-13: 9781774632987 / Angielski / Miękka / 2021 / 510 str.

Barbara Almanza; Richard Ghiselli; Mahmood A. Khan
Food Safety: Researching the Hazard in Hazardous Foods Barbara Almanza Richard Ghiselli Mahmood A. Khan 9781774632987 Apple Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Safety: Researching the Hazard in Hazardous Foods

ISBN-13: 9781774632987 / Angielski / Miękka / 2021 / 510 str.

Barbara Almanza; Richard Ghiselli; Mahmood A. Khan
cena 402,32
(netto: 383,16 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 400,67
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The book provides a thorough review of current food safety and sanitation information with practical applications of current research findings included. The book surveys and examines the prevailing research and applications and reviews specific operational issues such as power or water emergencies. It also covers food safety and sanitation in va

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Self-Help > Safety & Security - General (See Also House & Home - Safety & Security)
Business & Economics > Management Science
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Wydawca:
Apple Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781774632987
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
510
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Preface by William D. Marler, Esq.;  Part I: Background Information;  Importance of Food Safety in Restaurants; Richard Ghiselli;  History of Food Safety and Food Safety Regulation in the United States; Barbara Almanza and Jeff Fisher;  Microorganisms in Food: A Historical Perspective; Jay Neal;  What Happens During Food Establishment Inspections in the United States; Barbara Almanza;  Legislative Process, Regulatory Trends, and Associations; Kevin R. Roberts, Brenda H. Halbrook, and Jeannie Sneed;  Part II: Operational Issues;  Food Safety and the Law: Understanding the Real-Life Liability Risks; Dennis Stearns and Marler Clark;  Handwashing; Jim Mann;  Training and Certification: In Researching the Hazards in Hazardous Foods; Robin B. DiPietro;  Differences in the Food Safety Perception of Consumers, Employees, and Regulatory Officials; Ameet Tyrewala;  What Restaurants Should Do During Power or Water Emergencies; Ameet Tyrewala;  Front of the House Sanitation and Consumers’ Perceptions of Food Safety; Haeik Park;  Social Media and Food Safety Risk Communication; Soobin Soo;  Part III: Food Safety in Special Environments;  Food Safety in Temporary Foodservice Establishments; Carl Behnke;  Hotel Guest From Cleaning: A Systematic Approach; Sheryl F. Kline, Barbara A. Almanza, and Jack "Jay" Neal;  Food Safety in Schools; Kevin Sauer and Jeannie Sneed;  Food Safety at Fairs and Festivals; Huey Chern Boo and Wei Leong Chan;  Foodservice and Seniors in Meals on Wheels Programs and Congregate Meal Sites: A Service with Challenges; Lionel Thomas;  Part IV: Global Issues;  Dealing With Disasters; Sandra Sydnor;  Food Defense Concepts; Sarah Slette, Mary Stiker, and A. Scott Gilliam;  Global Issues; Jin-Kyung Choi and Jeff Fisher;  Travel Health Concerns; Kelly Way;  Index

Barbara Almanza, PhD, RD, is Professor and HTM Programs Director at the School of Hospitality and Tourism Management at Purdue University in West Lafayette, Indiana. She was previously Director of the Arthur Avery Foodservice Research Laboratry at Purdue University and a professor of nutritional and food science at South Dakota State University in Brookings, South Dakota. She is a member of several academic and professional organizations, and she is certified as a sanitation instructor with the National Restaurant Association and is a certified as a registered dietitian with the American Dietetic Association.





Richard Ghiselli, PhD, is Professor and Head of the School of Hospitality and Tourism Management at Purdue University in West Lafayette, Indiana. He has also taught at Northern Illinois University in DeKalb, Illinois. He is a member of several academic and professional organizations. His work has been published in many professional journals and books.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia