• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Safety » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Safety

ISBN-13: 9781032369990 / Twarda / 2024 / 288 str.

Food Safety  9781032369990 Taylor & Francis Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Safety

ISBN-13: 9781032369990 / Twarda / 2024 / 288 str.

cena 681,49 zł
(netto: 649,04 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 675,91 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This book discusses food safety and quality control management. It discusses analytical approaches to measuring food contaminants, and risk assessment of food storage. It covers topics like techniques to measure aflatoxin, heavy metals in seafood, and pesticide content in food. It also reviews measures to attain sustainable food systems.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Food Safety & Security
Wydawca:
Taylor & Francis Ltd
ISBN-13:
9781032369990
Rok wydania:
2024
Ilość stron:
288
Wymiary:
25.4 x 17.8
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Chapter 1. Analytical approaches for measurement of food contaminants

Chapter 2. Quality control and risk assessment of food storage and packaging

Chapter 3. Chromatography coupled with tandem mass spectrometry application in the assessment of food contaminants and safety

Chapter 4. FT-IR analyses in food authentication: food safety and quality assurance

Chapter 5. Analysis of food preservatives using chromatographic techniques

Chapter 6. Aflatoxin detection in dairy products

Chapter 7. Analysis of heavy metals in sea foods

Chapter 8. Assessment of biological contaminants by using ELISA/PCR technique

Chapter 9. Intelligent point-of-care testing for food safety: Mycotoxins

Chapter 10. Mycotoxin degradation methods in food

Chapter 11. Food Irradiation for food safety

Chapter 12. Using inorganic nanoparticles for sustainable food safety and quality control

Chapter 13. Nanozymes in food safety: Current applications & future challenges

Chapter 14. Innovations in food safety technology

Chapter 15. Food allergens: a potential health hazards and its management.

Chapter 16. Assessment of food contaminants in meat and meat products

Index

Prof. Mohammed Kuddus is the Head of the Department of Biochemistry, College of Medicine, University of Hail, Hail, Kingdom of Saudi Arabia. He is a PhD in Biochemistry and Enzyme Biotechnology, from Sam Higginbottom University of Agriculture, Technology & Sciences (SHUATS), Allahabad, India. 

Dr. Syed Amir Ashraf is an academician and researcher in food Science and nutrition, currently working at Department of Clinical Nutrition, College of Applied Medical Sciences, University of Ha’il, Kingdom of Saudi Arabia. His primary research focuses on food bioactive characterization, nutraceutical & functional foods, food safety and management, metabolic disorders, cancer, and bioinformatics.

Dr. Pattanathu Rahman is a faculty at Liverpool John Moores University. He has 25 years of academic experience in research, innovation, management, and commercialization. He served as an Associate Professor at University of Portsmouth and Teesside University and founded TeeGene Biotech and Tara Biologics. He has discovered novel biosurfactant-producing bacteria from Teesside.His vast technical and management experience in biotechnology led to various cutting-edge technologies, product discovery, scale-up, tech transfer and commercialization.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia