• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Practices in Transition: Changing Food Consumption, Retail and Production in the Age of Reflexive Modernity » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Practices in Transition: Changing Food Consumption, Retail and Production in the Age of Reflexive Modernity

ISBN-13: 9780415880848 / Angielski / Twarda / 2011 / 356 str.

Gert Spaargaren; A. M. Loeber; Peter Oosterveer
Food Practices in Transition: Changing Food Consumption, Retail and Production in the Age of Reflexive Modernity Spaargaren, Gert 9780415880848 Routledge - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Practices in Transition: Changing Food Consumption, Retail and Production in the Age of Reflexive Modernity

ISBN-13: 9780415880848 / Angielski / Twarda / 2011 / 356 str.

Gert Spaargaren; A. M. Loeber; Peter Oosterveer
cena 707,28 zł
(netto: 673,60 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 654,86 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This edited volume presents and reflects upon empirical evidence of 'sustainability'-induced and -related transition in food practices. The material collected in the various chapters contributes to our understanding of the ways in which ideas and preferences, sociotechnological developments and changes in the governance of food interact and become visible in practices of consumption, retail and production.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Development - Sustainable Development
Social Science > Agriculture & Food (see also Political Science - Public Policy - Agricultur
Nature > Environmental Conservation & Protection - General
Wydawca:
Routledge
Seria wydawnicza:
Routledge Studies in Sustainability Transitions
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780415880848
Rok wydania:
2011
Numer serii:
000402339
Ilość stron:
356
Waga:
0.63 kg
Wymiary:
23.11 x 15.75 x 2.54
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

1. Sustainability Transitions in Food Consumption, Retail and Production  Gert Spaargaren, Peter Oosterveer and Anne Loeber  2. Changing Government, Kitchens, Supermarkets, Firms and Farms: The Governance of Transitions Between Societal Practices and Supply Systems  John Grin  3. Healthy, Safe and Sustainable: Consumers and the Public Debate on Food in Europe and the Netherlands Since 1945  Anneke H. van Otterloo  4. Beyond the Industrial Paradigm? Consumers and Trust in Food  Unni Kjærnes and Hanne Torjusen  5. Political Consumerism and the Transition Towards a More Sustainable Food Regime: Looking Behind and Beyond the Organic Shelf  Mikael Klintman and Magnus Boström  6. Consumers and Green Consumption Practices: Buying Food and New Regimes for Sustainable Food Consumption  Peter Oosterveer and Gert Spaargaren  7. Restructuring Food Supply: Sustainability and Supermarkets or: Supermarkets and Sustainability Transitions in Food Chains  Peter Oosterveer  8. The Role of Regime Actors in Sustainability Transitions: An Application of the MLP-Methodology in the Dutch Food Sector  Mariëtte van Amstel, Suzanne van der Pijll, Gert Spaargaren  9. Reshaping the Foodscape: The Role of Alternative Food Networks  Dirk Roep and Johannes S.C. Wiskerke  10. Reflexive Design for Sustainable Animal Husbandry: Mediating Between Niche and Regime  A.P. (Bram) Bos, Sierk F. Spoelstra, Peter W.G. Groot Koerkamp, Karel H. de Greef and Onno N.M. van Eijk  11. Out of the Factory and into the Fish Pond: Can Certification Transform Vietnamese Pangasius?  Simon R. Bush and Ben Belton  12. Food Systems Under Pressure: Regulatory Instabilities and the Challenge of Sustainable Development  Terry Marsden  13. Food Futures in the Making  Gert Spaargaren, Anne Loeber and Peter Oosterveer

Gert Spaargaren occupies a special chair on Policy for Sustainable Lifestyles and Patterns of Consumption at the Environmental Policy Group of Wageningen University. His main fields of expertise include sustainable consumption and lifestyles, social theory and the environment, domestic consumption of energy, water and wasteservices, sociology of environmental flows, and general sociological theory. He has initiated, participated and managed a large number of national and international research projects on sustainable consumption.

Anne Loeber is a post-doctoral researcher and lecturer at the Department of Political Science, University of Amsterdam. Her research centres on the dynamics in agricultural and food safety policies in Europe, sustainable development, participatory policy analysis and learning strategies. She is a member of the Technology Assessment Steering Group that advises the Minister of Agriculture.

Peter Oosterveer is senior lecturer at the Environmental Policy Group, Department of Social Sciences. His main fields of expertise are globalisation and sustainability of food production and consumption; labeling and certification of food and general social theory. He is currently involved in several international research projects on globalization, agriculture and food.

Spaargaren, Gert Gert Spaargaren is Professor of Environmental Poli... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia