• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Fortification: The Evidence, Ethics, and Politics of Adding Nutrients to Food » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2952079]
• Literatura piękna
 [1850969]

  więcej...
• Turystyka
 [71058]
• Informatyka
 [151066]
• Komiksy
 [35579]
• Encyklopedie
 [23181]
• Dziecięca
 [620496]
• Hobby
 [139036]
• AudioBooki
 [1646]
• Literatura faktu
 [228729]
• Muzyka CD
 [379]
• Słowniki
 [2932]
• Inne
 [445708]
• Kalendarze
 [1409]
• Podręczniki
 [164793]
• Poradniki
 [480107]
• Religia
 [510956]
• Czasopisma
 [511]
• Sport
 [61267]
• Sztuka
 [243299]
• CD, DVD, Video
 [3411]
• Technologie
 [219640]
• Zdrowie
 [100984]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2281]
• Puzzle, gry
 [3363]
• Literatura w języku ukraińskim
 [258]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8020]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Fortification: The Evidence, Ethics, and Politics of Adding Nutrients to Food

ISBN-13: 9780199691975 / Angielski / Miękka / 2013 / 280 str.

Mark Lawrence
Food Fortification: The Evidence, Ethics, and Politics of Adding Nutrients to Food Lawrence, Mark 9780199691975 Oxford University Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Fortification: The Evidence, Ethics, and Politics of Adding Nutrients to Food

ISBN-13: 9780199691975 / Angielski / Miękka / 2013 / 280 str.

Mark Lawrence
cena 323,85
(netto: 308,43 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 316,28
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Food Fortification: The evidence, ethics, and politics of adding nutrients to food critically analyses mandatory food fortification as a technology for protecting and promoting public health. An increasing number of foods fortified with novel amounts and combinations of nutrients are being introduced into the food supplies of countries around the world to raise populations' nutrient intakes. It is a technology that is becoming more widely used to tackle a variety of public health problems such as micronutrient malnutrition. Food fortification policies and programs are controversial. There are disputes over the ethics of food fortification as everyone who consumes fortified foods will be exposed to raised levels of nutrients irrespective of whether they will gain any benefit and often without their knowledge. There are also contested views about the evidence that is available to support such activities. This book discusses mandatory food fortification as an intervention to protect and promote public health through presenting a synthesis of the findings from research investigations into three topical case studies of mandatory food fortification: Universal salt iodisation to help prevent goitre; mandatory flour fortification with folic acid to help reduce the risk of neural tube defects; and mandatory milk fortification with vitamin D to help prevent vitamin D deficiency. Each case study is assessed for its public health benefits, risks and ethical considerations.

Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Medical > Zdrowie publiczne
Medical > Preventive Medicine
Wydawca:
Oxford University Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780199691975
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
280
Waga:
0.41 kg
Wymiary:
23.11 x 15.49 x 1.78
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

This is an important book, and it should be read by students and others in the fields of nutrition, public health, medicine, and public administration.

Mark has 30 years experience working in food policy at local, national and international levels. As Director of the University's Food Policy Unit, Mark's research interests focus on: food systems and health - in particular protecting food security in the context of environmental sustainability challenges; obesity prevention; and the politics of food fortification and dietary guidelines. Mark teaches at undergraduate and postgraduate level in food policy and food regulation and is the coordinator of the University's postgraduate public health nutrition programme. He is a regular presenter at national and international conferences and has published widely. Mark is a technical advisor to the World Health Organization, a Council Member of the World Public Health Nutrition Association, a member of Food Standards Australia New Zealand's Consumer and Public Health Dialogue and the Australian National Health and Medical Research Council's Dietary Guidelines Working Committee.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia