Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Fermentation and Algal Biotechnologies for the Food, Beverage and Other Bioproduct Industries » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2690469]
•
Literatura piękna
[1636033]
więcej...
•
Turystyka
[61950]
•
Informatyka
[141570]
•
Komiksy
[31804]
•
Encyklopedie
[21622]
•
Dziecięca
[510205]
•
Hobby
[106610]
•
AudioBooki
[1967]
•
Literatura faktu
[199190]
•
Muzyka CD
[473]
•
Słowniki
[2705]
•
Inne
[406553]
•
Kalendarze
[1401]
•
Podręczniki
[165137]
•
Poradniki
[408151]
•
Religia
[455261]
•
Czasopisma
[422]
•
Sport
[59164]
•
Sztuka
[223670]
•
CD, DVD, Video
[3791]
•
Technologie
[205993]
•
Zdrowie
[87965]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2617]
•
Puzzle, gry
[3204]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9860]
Kategorie szczegółowe BISAC
Fermentation and Algal Biotechnologies for the Food, Beverage and Other Bioproduct Industries
ISBN-13
: 9781032013763 / Angielski
James Chukwuma Ogbonna
;
Sylvia Uzochukwu
;
Emeka Godfrey Nwoba
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Fermentation and Algal Biotechnologies for the Food, Beverage and Other Bioproduct Industries
ISBN-13
: 9781032013763 / Angielski
James Chukwuma Ogbonna
;
Sylvia Uzochukwu
;
Emeka Godfrey Nwoba
cena
239,01
zł
(netto: 227,63 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 235,34 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science
>
Biotechnology
Technology & Engineering
>
Food Science - Chemistry & Biotechnology
Medical
>
Biotechnology
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Multidisciplinary Applications and Advances in Biotechnology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781032013763
Udostępnij
Czytaj nas na: