Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Fermentation als Kulturtechnik. Eine kulturtechnische Abhandlung zur Umwandlung von Nahrungsmitteln durch Mikroorganismen » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2692366]
•
Literatura piękna
[1640460]
więcej...
•
Turystyka
[61874]
•
Informatyka
[141681]
•
Komiksy
[32001]
•
Encyklopedie
[21632]
•
Dziecięca
[512964]
•
Hobby
[106747]
•
AudioBooki
[1972]
•
Literatura faktu
[199610]
•
Muzyka CD
[449]
•
Słowniki
[2692]
•
Inne
[407049]
•
Kalendarze
[1350]
•
Podręczniki
[161483]
•
Poradniki
[408221]
•
Religia
[455343]
•
Czasopisma
[420]
•
Sport
[59293]
•
Sztuka
[223844]
•
CD, DVD, Video
[3716]
•
Technologie
[206139]
•
Zdrowie
[88029]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2574]
•
Puzzle, gry
[3157]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9771]
Kategorie szczegółowe BISAC
Fermentation als Kulturtechnik. Eine kulturtechnische Abhandlung zur Umwandlung von Nahrungsmitteln durch Mikroorganismen
ISBN-13
: 9783346442598 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 58 str.
Felix Scheel
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Fermentation als Kulturtechnik. Eine kulturtechnische Abhandlung zur Umwandlung von Nahrungsmitteln durch Mikroorganismen
ISBN-13
: 9783346442598 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 58 str.
Felix Scheel
cena
223,73
zł
(netto: 213,08 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 209,72 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Kultura. Etnografia
Kategorie BISAC:
Social Science
>
Ethnic Studies - General
Wydawca:
Grin Verlag
Język:
Niemiecki
ISBN-13:
9783346442598
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
58
Waga:
0.09 kg
Wymiary:
21.01 x 14.81 x 0.36
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Udostępnij
Czytaj nas na: