• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Feeding France: New Sciences of Food, 1760-1815 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Feeding France: New Sciences of Food, 1760-1815

ISBN-13: 9781316647998 / Angielski / Miękka / 2017 / 430 str.

E. C. Spary
Feeding France: New Sciences of Food, 1760-1815 Spary, E. C. 9781316647998 Cambridge University Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Feeding France: New Sciences of Food, 1760-1815

ISBN-13: 9781316647998 / Angielski / Miękka / 2017 / 430 str.

E. C. Spary
cena 180,82
(netto: 172,21 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 130,92
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

Feeding France shows how chemists navigated the French Revolution to become the first public food experts in an industrialising world.

Kategorie:
Nauka, Historia
Kategorie BISAC:
History > Europe - France
Wydawca:
Cambridge University Press
Seria wydawnicza:
Cambridge Social and Cultural Histories
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781316647998
Rok wydania:
2017
Numer serii:
000267975
Ilość stron:
430
Waga:
0.57 kg
Wymiary:
22.91 x 15.19 x 2.24
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

'Emma Spary has emerged as one of the most insightful historians dedicated to a new kind of history of science in which science is inextricably bound up with social, cultural, and material realities. This book is a brilliant addition to her expanding oeuvre.' Elizabeth A. Williams, Isis

1. Economic eaters; 2. The kingdom of bread; 3. The matter of nourishment; 4. Health foods and the medical marketplace; 5. The potato republic; 6. Making more out of meat; 7. Political palates; 8. The empire of habit; Conclusion; Bibliography.

Spary, E. C. E. C. Spary is Lecturer in Modern European History... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia