• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Farm Recipes and Food Secrets from Norske Nook » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Farm Recipes and Food Secrets from Norske Nook

ISBN-13: 9780299172343 / Angielski / Miękka / 2008 / 286 str.

Helen Myhre; Mona Vold
Farm Recipes and Food Secrets from Norske Nook Myhre, Helen 9780299172343 University of Wisconsin Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Farm Recipes and Food Secrets from Norske Nook

ISBN-13: 9780299172343 / Angielski / Miękka / 2008 / 286 str.

Helen Myhre; Mona Vold
cena 95,89 zł
(netto: 91,32 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 91,69 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The home-cooking tips that Helen Myrhe shared on Late Night With David Letterman, she now shares with you. From breads to gravies, meats to jellies, and of course, that celebrated sour cream raisin pie, Myhre aims to show how to bring a rich, thick slice of Midwest cooking into your kitchen.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - American - Middle Western States
Cooking > History
Wydawca:
University of Wisconsin Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780299172343
Rok wydania:
2008
Ilość stron:
286
Waga:
0.48 kg
Wymiary:
23.62 x 16.61 x 1.5
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Myhre, Helen Myhre founded the Norske Nook and has now retired.... więcej >
Vold, Mona Vold is now working towards her LPGA certification... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia