• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Existing Quality of Vanaspati Ghee in Pakistan » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Existing Quality of Vanaspati Ghee in Pakistan

ISBN-13: 9783659574726 / Angielski / Miękka / 2014 / 56 str.

Mehmood Tahir
Existing Quality of Vanaspati Ghee in Pakistan Mehmood Tahir 9783659574726 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Existing Quality of Vanaspati Ghee in Pakistan

ISBN-13: 9783659574726 / Angielski / Miękka / 2014 / 56 str.

Mehmood Tahir
cena 178,89 zł
(netto: 170,37 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 178,89 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The purpose of the present work was to access the physico-chemical and sensory quality of 50 brands of Vanaspati ghee commercially available in Pakistan. The physico-chemical quality of these Vanaspati ghee brands was determined in term of different physico-chemical tests i.e. free fatty acid value, peroxide value, rancidity, refractive index, melting point and presence of vitamins. Sensory evaluation was carried out by color, physical appearance, smell and presence of foreign matter. These results were compared with the standards set by Pakistan Standard and Quality Control Authority (PSQCA) and WHO. The overall results showed that only 14% brands were found to meet with all major national and international specifications. The above results showed severe deviation of these products from the standards set by PSQCA. The finding of this study revealed that most of the vanaspati ghee does not fulfill the quality criteria and severe deviate from food standards. Food regulatory authorities are totally failed to implement food laws, as a result of this substandard vanaspati ghee is produced and sold all over the Pakistani markets.

The purpose of the present work was to access the physico-chemical and sensory quality of 50 brands of Vanaspati ghee commercially available in Pakistan. The physico-chemical quality of these Vanaspati ghee brands was determined in term of different physico-chemical tests i.e. free fatty acid value, peroxide value, rancidity, refractive index, melting point and presence of vitamins. Sensory evaluation was carried out by color, physical appearance, smell and presence of foreign matter. These results were compared with the standards set by Pakistan Standard and Quality Control Authority (PSQCA) and WHO. The overall results showed that only 14% brands were found to meet with all major national and international specifications. The above results showed severe deviation of these products from the standards set by PSQCA. The finding of this study revealed that most of the vanaspati ghee does not fulfill the quality criteria and severe deviate from food standards. Food regulatory authorities are totally failed to implement food laws, as a result of this substandard vanaspati ghee is produced and sold all over the Pakistani markets.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Biologia i przyroda
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659574726
Rok wydania:
2014
Ilość stron:
56
Waga:
0.09 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.33
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Mr. Tahir Mehmood has obtained his M.Sc.(Hons.)degree in Food Science and Technology in 2013. Since then he is working on different projects. The main focus of his research is fats and oil technology, food safety, product development, microemulsions and nanoemulsions . He is the author of numerous articles which are published in reputed journals.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia