• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Everything I Want to Eat: Sqirl and the New California Cooking » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Everything I Want to Eat: Sqirl and the New California Cooking

ISBN-13: 9781419722318 / Angielski / Twarda / 2016 / 280 str.

Jessica Koslow
Everything I Want to Eat: Sqirl and the New California Cooking Jessica Koslow 9781419722318 Abrams - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Everything I Want to Eat: Sqirl and the New California Cooking

ISBN-13: 9781419722318 / Angielski / Twarda / 2016 / 280 str.

Jessica Koslow
cena 153,72 zł
(netto: 146,40 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 151,32 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

**Selected as Eater's 2016 Cookbook of the Year**
**iBooks Best of 2016 Selection
**

The debut cookbook from Jessica Koslow, award-winning chef of LA's popular restaurant Sqirl, featuring more than 100 fresh, market-driven, healthy, and flavorful recipes.

Jessica Koslow and her restaurant, Sqirl, are at the forefront of the California cooking renaissance, which is all about food that surprises us and engages all of our senses--it looks good, tastes vibrant, and feels fortifying yet refreshing. In Everything I Want to Eat, Koslow shares 100 of her favorite recipes for health-conscious but delicious dishes, all of which always use real foods--no fake meat or fake sugar here--that also happen to be suitable for vegetarians, vegans, or whomever you're sharing your meal with.

The book is organized into seven chapters, each featuring a collection of recipes centered on a key ingredient or theme. Expect to find recipes for dishes Sqirl has become known for, as well as brand-new seasonal flavor combinations, including:

  • Raspberry and cardamom jam
  • Sorrel-pesto rice bowl
  • Burnt brioche toast with house ricotta and seasonal jam
  • Lamb merguez, cranberry beans, roasted tomato, and yogurt cheese
  • Valrhona chocolate fleur de sel cookies
  • Almond hazelnut milk

Koslow lives in LA, where everyone is known to be obsessively health-conscious and where dietary restrictions are the norm. People come into Sqirl and order dishes with all sorts of substitutions and modifications--hold the feta, please, add extra kale. They are looking to make their own healthy adventures. Others may tack breakfast sausage, cured bacon, or Olli's prosciutto on to their order. So Koslow has had to constantly think about ways to modify dishes for certain diets, which in a way has made her a better, more adaptable cook.

Throughout this book, Koslow provides notes and thought bubbles that show how just about any dish can be modified for specific tastes and dietary needs, whether it needs to be gluten-free or vegan.

Everything I Want to Eat captures the excitement of the food at Sqirl--think of a classic grilled cheese turned playful with the addition of tomato coriander jam--while also offering accessible recipes, like blood orange upside-down cake, that can be easily made in the home kitchen. Moreover, it's an entirely new kind of cookbook and approach to how we are all starting to think about food, allowing readers to play with the recipes, combining and shaping them to be nothing short of everything you want to eat.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - General
Cooking > Seasonal
Cooking > Regional & Ethnic - American - California Style
Wydawca:
Abrams
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781419722318
Rok wydania:
2016
Ilość stron:
280
Waga:
1.51 kg
Wymiary:
26.92 x 22.61 x 3.05
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Obwoluta
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia