• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Evaluation of starter culture fermented sweet potato flour:FTIR& GCMS » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Evaluation of starter culture fermented sweet potato flour:FTIR& GCMS

ISBN-13: 9786139450312 / Angielski / Miękka / 2019 / 52 str.

Oluwatosin Ajayi
Evaluation of starter culture fermented sweet potato flour:FTIR& GCMS Ajayi, Oluwatosin 9786139450312 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Evaluation of starter culture fermented sweet potato flour:FTIR& GCMS

ISBN-13: 9786139450312 / Angielski / Miękka / 2019 / 52 str.

Oluwatosin Ajayi
cena 178,06
(netto: 169,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 178,06
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Starch is the major component of cereal grains and starchy foods, and changes in its biophysical and biochemical properties (e.g., amylose, amylopectin, pasting, gelatinization, viscosity) will have a direct effect on its end use properties (e.g bread, malt, polymers). Lactobacillus brevis and Debaromyces polymorphous earlier obtained from fermented sweet potato broth were used to ferment sweet potato and these starter cultures broke down the carbohydrate (starch) to produce alcohol, organic acid and carbondioixde (CO2). Studies on identified starter cultures of Lactobacillus brevis and Debaromyces polymorphous used in fermenting sweet potato a carbohydrate source produced alcohol, organic acid and carbondioixde (CO 2).

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Computers > General
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786139450312
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
52
Wymiary:
15x22x0.3
Oprawa:
Miękka

Ajayi, Oluwatosin
Oluwatosin Ajayi is a Research Scientist in the Biotechnology Department of the Federal Institute of Industrial Research Oshodi,Nigeria for over six years. Her educational background is in Microbiology. She especially enjoys carrying out applied research using various techniques to meet industrial needs. Her journal articles are available online.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia