• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Evaluation of Salt Tolerance, Cooking and Nutritional Qualities of Rice » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Evaluation of Salt Tolerance, Cooking and Nutritional Qualities of Rice

ISBN-13: 9783330058095 / Angielski / Miękka / 2017 / 120 str.

Beakal Tadesse Girma; Hussein Mohammed Ali; Alemayehu Assefa Gebeyaneh
Evaluation of Salt Tolerance, Cooking and Nutritional Qualities of Rice Girma, Beakal Tadesse; Ali, Hussein Mohammed; Gebeyaneh, Alemayehu Assefa 9783330058095 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Evaluation of Salt Tolerance, Cooking and Nutritional Qualities of Rice

ISBN-13: 9783330058095 / Angielski / Miękka / 2017 / 120 str.

Beakal Tadesse Girma; Hussein Mohammed Ali; Alemayehu Assefa Gebeyaneh
cena 222,68
(netto: 212,08 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 223,20
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

The book is about an experiment conducted for MSc. thesis regrading the salt tolerance of different rice genotypes at different (early seedling, vegetative and final) growth stage and their grain quality. In the result it was found that some of the genotypes are tolerant at the highest salinity level (12 ds/m)and also some of their grain qualities such as physical, physico chemical, nutritional and cooking qualities found good.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Computers > General
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783330058095
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
120
Wymiary:
15x22x0
Oprawa:
Miękka

Beakal Tadesse was born on February 06, 1989 in Addis Ababa, Ethiopia. He was graduated at Haramaya University in School of Plant Science in 2010. After that, he graduated in Master of Science in Plant Breeding in November 2015. Currently he is working as an Assistant Researcher at Ethiopian Institute of Agricultural Research in Cereal Breeding.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia