Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Estudos sobre as Propriedades de Engenharia Selecionadas da Farinha de Arroz Basmati » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678374]
•
Literatura piękna
[1638312]
więcej...
•
Turystyka
[64597]
•
Informatyka
[142634]
•
Komiksy
[32585]
•
Encyklopedie
[21653]
•
Dziecięca
[518595]
•
Hobby
[110105]
•
AudioBooki
[2116]
•
Literatura faktu
[199069]
•
Muzyka CD
[676]
•
Słowniki
[2780]
•
Inne
[405866]
•
Kalendarze
[1944]
•
Podręczniki
[166607]
•
Poradniki
[411831]
•
Religia
[456661]
•
Czasopisma
[407]
•
Sport
[59840]
•
Sztuka
[228279]
•
CD, DVD, Video
[3966]
•
Technologie
[205064]
•
Zdrowie
[88735]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3164]
•
Puzzle, gry
[3428]
•
Literatura w języku ukraińskim
[271]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10333]
Kategorie szczegółowe BISAC
Estudos sobre as Propriedades de Engenharia Selecionadas da Farinha de Arroz Basmati
ISBN-13
: 9786204119243 / Portugalski / Miękka / 2021 / 76 str.
Misha M R
;
Kamlesh Prasad
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Estudos sobre as Propriedades de Engenharia Selecionadas da Farinha de Arroz Basmati
ISBN-13
: 9786204119243 / Portugalski / Miękka / 2021 / 76 str.
Misha M R
;
Kamlesh Prasad
cena
183,50
zł
(netto: 174,76 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 182,66 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science
>
Life Sciences - Horticulture
Wydawca:
Edicoes Nosso Conhecimento
Język:
Portugalski
ISBN-13:
9786204119243
Rok wydania:
2021
Dostępne języki:
Portugalski
Ilość stron:
76
Waga:
0.12 kg
Wymiary:
22.922.9 x 15.222.9 x 15.2 x 0
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Udostępnij
Czytaj nas na: