• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Escoffier: The Complete Guide to the Art of Modern Cookery » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Escoffier: The Complete Guide to the Art of Modern Cookery

ISBN-13: 9780470900277 / Angielski / Twarda / 2011 / 646 str.

H. L. Cracknell; R. J. Kaufmann; Georges Auguste Escoffier
Escoffier: The Complete Guide to the Art of Modern Cookery Kaufmann, R. J. 9780470900277 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Escoffier: The Complete Guide to the Art of Modern Cookery

ISBN-13: 9780470900277 / Angielski / Twarda / 2011 / 646 str.

H. L. Cracknell; R. J. Kaufmann; Georges Auguste Escoffier
cena 284,38 zł
(netto: 270,84 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 285,16 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The culinary bible that first codified French cuisine--now in an updated English translation with Forewords from Chefs Heston Blumenthal and Tim Ryan When Georges Auguste Escoffier published the first edition of Le Guide Culinaire in 1903, it instantly became the must-have resource for understanding and preparing French cuisine. More than a century later, it remains the classic reference for professional chefs. This book is the only completely authentic, unabridged English translation of Escoffier's classic work. Translated from the 1921 Fourth Edition, this revision includes all-new Forewords by Heston Blumenthal, chef-owner of the Michelin three-star-rated Fat Duck restaurant, and Chef Tim Ryan, President of The Culinary Institute of America, along with Escoffier's original Forewords, a memoir of the great chef by his grandson Pierre, and more than 5,000 narrative recipes for all the staples of French cuisine.

  • Includes more than 5,000 recipes in narrative form for everything from sauces, soups, garnishes, and hors d?oeuvres to fish, meats, poultry, and desserts
  • Ideal for professional chefs, culinary students, serious home cooks, food history buffs, and unrepentant foodies
  • The only unabridged English translation of Escoffier's original text, in a sleek, modern design
For anyone who is serious about French food, modern cooking, or culinary history, Escoffier's Complete Guide to the Art of Modern Cookery is the ultimate guide and cookbook.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Professional
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780470900277
Rok wydania:
2011
Ilość stron:
646
Waga:
1.98 kg
Wymiary:
24.89 x 19.81 x 4.83
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Obwoluta
Glosariusz/słownik
Cracknell, H. L. H. L. CRACKNELL and R. J. KAUFMANN spent their ear... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia