• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Entwicklung und Standardisierung von RTS Aloevera-Ingwer-Saft » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Entwicklung und Standardisierung von RTS Aloevera-Ingwer-Saft

ISBN-13: 9786208697402 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 64 str.

Deepak Kumar; Kamlesh Jethava; PANCHAL KASHYAP
Entwicklung und Standardisierung von RTS Aloevera-Ingwer-Saft Kumar, Deepak, Jethava, Kamlesh, KASHYAP, PANCHAL 9786208697402 Verlag Unser Wissen - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Entwicklung und Standardisierung von RTS Aloevera-Ingwer-Saft

ISBN-13: 9786208697402 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 64 str.

Deepak Kumar; Kamlesh Jethava; PANCHAL KASHYAP
cena 196,82 zł
(netto: 187,45 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 196,82 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Das Ziel dieser Studie ist es, eine neue und beste Kombination von Ingwer-Aloevera-Heilsaft zu entwickeln und auf dem Markt leicht verfügbar und servierfertig zu machen. Das extrahierte Gel und der Ingwersaft wurden mit 700 ppm Kaliummetabisulfit konserviert. Das Gel und der Saft wurden in 200-ml-Flaschen abgefüllt und mit Kronkorken verschlossen. Dann wurden die Flaschen 20 Minuten lang bei 85 °C pasteurisiert und abgekühlt. Aloevera-Gel und Ingwersaft wurden mit Zuckersirup vermischt, der aus Zucker und Zitronensäure hergestellt wurde. Nach Zugabe des Konservierungsmittels KMS 70 ppm wurde der Saft in 200-ml-Flaschen abgefüllt und 20 Minuten lang bei 85 C pasteurisiert. Anschließend wird der Saft auf Raumtemperatur abgekühlt und in Flaschen bei 10 °C einen Monat lang gelagert.

Kategorie BISAC:
Science > Life Sciences - Horticulture
Wydawca:
Verlag Unser Wissen
Język:
Niemiecki
ISBN-13:
9786208697402
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
64
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia