Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Enhanced Heat Transfer Mechanism of Nanofluid MQL Cooling Grinding » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2674123]
•
Literatura piękna
[1634245]
więcej...
•
Turystyka
[64668]
•
Informatyka
[142544]
•
Komiksy
[32741]
•
Encyklopedie
[21651]
•
Dziecięca
[520352]
•
Hobby
[110136]
•
AudioBooki
[2145]
•
Literatura faktu
[198986]
•
Muzyka CD
[683]
•
Słowniki
[2784]
•
Inne
[405948]
•
Kalendarze
[2000]
•
Podręczniki
[166770]
•
Poradniki
[411702]
•
Religia
[456446]
•
Czasopisma
[421]
•
Sport
[59883]
•
Sztuka
[227683]
•
CD, DVD, Video
[4026]
•
Technologie
[204957]
•
Zdrowie
[88717]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3248]
•
Puzzle, gry
[3495]
•
Literatura w języku ukraińskim
[272]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10657]
Kategorie szczegółowe BISAC
Enhanced Heat Transfer Mechanism of Nanofluid MQL Cooling Grinding
ISBN-13
: 9781799815471 / Angielski / Miękka / 2020 / 464 str.
Hafiz Muhammad Ali
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Enhanced Heat Transfer Mechanism of Nanofluid MQL Cooling Grinding
ISBN-13
: 9781799815471 / Angielski / Miękka / 2020 / 464 str.
Hafiz Muhammad Ali
cena
1156,30
zł
(netto: 1101,24 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 1066,53 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych
Dostawa przed świętami
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Fizyka
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering
>
Chemical & Biochemical
Technology & Engineering
>
Nanotechnology & MEMS
Science
>
Termodynamika
Wydawca:
IGI Global
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781799815471
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
464
Waga:
1.06 kg
Wymiary:
27.99 x 21.59 x 2.39
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Udostępnij
Czytaj nas na: