• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Emerging Technologies in Food Preservation » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Emerging Technologies in Food Preservation

ISBN-13: 9780367675158 / Angielski / Twarda / 2023 / 408 str.

Emerging Technologies in Food Preservation  9780367675158 Taylor & Francis Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Emerging Technologies in Food Preservation

ISBN-13: 9780367675158 / Angielski / Twarda / 2023 / 408 str.

cena 803,19 zł
(netto: 764,94 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 796,60 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Unlike other books on emerging food processing technologies that focus on the application to specific food types, this book discusses novel thermal and non-thermal preservation techniques that cater to the emerging consumers’ demands for fresh, minimally processed foods, and for foods subjected to least severe preservation and processing.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Food Types
Wydawca:
Taylor & Francis Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367675158
Rok wydania:
2023
Ilość stron:
408
Wymiary:
23.4 x 15.6
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Preface. Editors. List of Contributors. Natural Food Preservatives. Food Preservation by High Hydrostatic Pressure. Cold Plasma for Food Preservation. Ultrasound Technology for Food Preservation. Food Preservation by Dense Phase Carbon Dioxide. Food Preservation by Ozonation. Food Preservation Using Ultraviolet Light. Preservation of Food by Gamma-Irradiation Technology. Food Preservation by Ohmic Heating. Food Preservation by Microwave Heating. Infrared Heating for Food Preservation. Food Preservation by Coating Technology: Nanotechnology Approach. Index. Nanotechnology in Innovative Food Preservation and Packaging. Laws and Regulations for Emerging Food-Processing Technologies. Index.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia