• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Electron Spin Resonance in Food Science » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Electron Spin Resonance in Food Science

ISBN-13: 9780128054284 / Angielski / Miękka / 2017 / 156 str.

Ashutosh Kumar Shukla
Electron Spin Resonance in Food Science Ashutosh Kumar Shukla 9780128054284 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Electron Spin Resonance in Food Science

ISBN-13: 9780128054284 / Angielski / Miękka / 2017 / 156 str.

Ashutosh Kumar Shukla
cena 438,10 zł
(netto: 417,24 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 434,51 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Electron Spin Resonance in Food Science covers, in detail, the ESR identification of the irradiation history of food products and beverages to investigate changes that occur during storage, with an aim of improving hygienic quality and extending shelf-life with minimal tempering in nutritional profile. The book also includes ESR studies on the interaction of food items and packaging materials, along with a section on new approaches in ESR identification of irradiated foods that is followed by a chapter on international legislation relevant to irradiated food. A section on ESR applications in characterizing ROS/antioxidants in food items and lipid oxidation, including spin labeling, spin trapping and imaging applications is also covered, as are ESR applications in nutrition and pharmaceutics.

  • Serves as a complete reference on the application of ESR spectroscopy in food science research
  • Focuses on applications and data interpretation, avoiding extensive use of mathematics so that it fulfils the need of young scientists from different disciplines
  • Includes informative pages from leading manufacturers, highlighting the features of recent ESR spectrometers used in food science research
  • Includes information on different, active, worldwide groups in ESR characterization of food items and beverages

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Machinery
Business & Economics > Industries - Food Industry
Medical > Microbiology
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128054284
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
156
Waga:
0.28 kg
Wymiary:
22.91 x 15.19 x 0.86
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1. ESR Standard Methods for Detection of Irradiated Food 2. ESR Investigation of the Free Radicals in Irradiated Foods 3. Electron Spin Resonance Technique in the Quality Determination of Irradiated Foods 4. ESR Detection of Irradiated Food Materials 5. ESR Spectroscopy for the Identification of Irradiated Fruits and Vegetables 6. Electron Paramagnetic Resonance Spectroscopy to Study Liquid Food and Beverages 7. ESR of Irradiated Drugs and Excipients for Drug Control and Safety 8. Free Radicals in Nonirradiated and Irradiated Foods Investigated by ESR and 9 GHz ESR Imaging

Dr. Shukla has obtained his B.Sc., M.Sc. and D. Phil. degrees from University of Allahabad, India. During his doctoral work he has focused on the Electron Spin Resonance spectroscopy and optical absorption spectroscopy to study the transition ion doped single crystals. In addition to his exposure to the available CW-ESR spectrometers at leading institutes of his own country, he is enriched with hands on experience with modern CW and pulsed ESR spectrometers at several leading and University of St. Andrew's, Scotland; and Kazan State University, Kazan. He has shared his research in many international events focused on Electron Spin Resonance Spectroscopy, organized in U.S.A., U.K., Germany, Spain, and Russia. Dr. Shukla has a good number publications to his credit in this filed in peer reviewed journals and books. Dr. Shukla is currently serving as Physics faculty at Ewing Christian College, Allahabad, India.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia