• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Elaboración de licores a base de la fermentación de leche » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Elaboración de licores a base de la fermentación de leche

ISBN-13: 9786139442003 / Hiszpański

Luz Maribel Quispe Sanchez; Harold Diaz Pinedo
Elaboración de licores a base de la fermentación de leche Quispe Sanchez, Luz Maribel; Diaz Pinedo, Harold 9786139442003 Editorial Académica Española - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Elaboración de licores a base de la fermentación de leche

ISBN-13: 9786139442003 / Hiszpański

Luz Maribel Quispe Sanchez; Harold Diaz Pinedo
cena 178,06
(netto: 169,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 178,06
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

La investigación tuvo por objetivo obtener una bebida alcohólica a partir de la fermentación de leche de vaca con características fisicoquímicas y sensoriales aptas para el consumo, la leche fue adquirida en el establo de la UNTRM-A , fue realizada un análisis fisicoquímico como pH, ºBrix, densidad y acidez, se fermento con levadura a concentraciones de 0.01%; 0.02% y 0.03% y adición de azúcar comercial a concentraciones de 10%; 20% y 30%, a temperatura de 25°C, obteniéndose una bebida no destilada y destilada; se efectuó el análisis fisicoquímico y sensorial, evaluados mediante un diseño estadístico bifactorial (3A x 3B), con tres repeticiones y análisis de varianza al 95% de confianza; bajo un diseño completamente al azar (DCA) para evaluar pH,°Brix, densidad de la bebida alcohólica fermentada a partir de la fermentación de leche; así mismo se evaluó los atributos sensoriales de,color,sabor,apariencia y aroma ,empleando un DBCA con 20 panelistas.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Science > General
Wydawca:
Editorial Académica Española
Język:
Hiszpański
ISBN-13:
9786139442003


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia