ISBN-13: 9788366067844 / Polski / Miękka / 2019 / 192 str.
Chorujesz na cukrzycę i szukasz smacznych, a jednocześnie sprawdzonych przepisów na potrawy przygotowywane każdego dnia? Przy odrobinie wiedzy i odżywianiu zorientowanym na białko z łatwością zmienisz swoje dotychczasowe nawyki żywieniowe. W niniejszej książce znajdziesz przepisy na dania, które spełnią wszystkie twoje wymagania: w czasie nie dłuższym niż pół godziny wyczarujesz pyszności!Książka ta pomoże prowadzić aktywne życie z dobrym jedzeniem, a wszystko to przy odrobinie uważności i bez konieczności rezygnacji z ulubionych smaków.• Do codziennego użytku:przepisy na dania, które można przygotować w krótkim czasie, dopasowane do życia rodzinnego i zawodowego• Sukces dzięki zasadzie „low carb”: odżywianie zorientowane na białko oraz doskonałe składniki pozwoli zapanować nad stężeniem cukru we krwi• Wiedza specjalistów: najnowsze wyniki badań dietetyków nad cukrzycą• W punkt: wszystkie najpotrzebniejsze informacje dotyczące cukrzycy przedstawione w zrozumiały i łatwy do zapamiętania sposób• Rozsądny plan: usprawniające pracę przybory kuchenne i mądre zamienniki kulinarne do wykorzystania poza domem