Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Einführung in die Technische Thermodynamik und in die Grundlagen der chemischen Thermodynamik » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678374]
•
Literatura piękna
[1638312]
więcej...
•
Turystyka
[64597]
•
Informatyka
[142634]
•
Komiksy
[32585]
•
Encyklopedie
[21653]
•
Dziecięca
[518595]
•
Hobby
[110105]
•
AudioBooki
[2116]
•
Literatura faktu
[199069]
•
Muzyka CD
[676]
•
Słowniki
[2780]
•
Inne
[405866]
•
Kalendarze
[1944]
•
Podręczniki
[166607]
•
Poradniki
[411831]
•
Religia
[456661]
•
Czasopisma
[407]
•
Sport
[59840]
•
Sztuka
[228279]
•
CD, DVD, Video
[3966]
•
Technologie
[205064]
•
Zdrowie
[88735]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3164]
•
Puzzle, gry
[3428]
•
Literatura w języku ukraińskim
[271]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10333]
Kategorie szczegółowe BISAC
Einführung in die Technische Thermodynamik und in die Grundlagen der chemischen Thermodynamik
ISBN-13
: 9783662238165 / Niemiecki / Miękka / 1953 / 540 str.
Ernst Schmidt
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Einführung in die Technische Thermodynamik und in die Grundlagen der chemischen Thermodynamik
ISBN-13
: 9783662238165 / Niemiecki / Miękka / 1953 / 540 str.
Ernst Schmidt
cena
236,53
zł
(netto: 225,27 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 227,96 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Fizyka
Kategorie BISAC:
Science
>
Termodynamika
Science
>
Applied Sciences
Science
>
Chemia - Fizyczna
Wydawca:
Springer
Język:
Niemiecki
ISBN-13:
9783662238165
Rok wydania:
1953
Dostępne języki:
Ilość stron:
540
Waga:
0.74 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 2.77
Oprawa:
Miękka
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Udostępnij
Czytaj nas na: