• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Egg Science and Chemistry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Egg Science and Chemistry

ISBN-13: 9786205492604 / Angielski / Miękka / 188 str.

Faris Al-Obaidi; Shahrazad Al-Shadeedi
Egg Science and Chemistry Al-Obaidi, Faris, Al-Shadeedi, Shahrazad 9786205492604 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Egg Science and Chemistry

ISBN-13: 9786205492604 / Angielski / Miękka / 188 str.

Faris Al-Obaidi; Shahrazad Al-Shadeedi
cena 357,39
(netto: 340,37 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 357,39
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book (Egg Science and Chemistry) is one of the important books and references for graduate students and researchers specializing in egg science and egg chemistry.The book consists of 16 chapters divided into several topics in the science and chemistry of eggs: Poultry egg, Egg nutritional value, Egg structure and components, Egg inspection, Egg preservation, Egg organoleptic properties, Egg contamination, Chemical and physical hazards of egg, Chemistry of egg shell, Chemistry of egg albumen, Chemistry of egg yolk, Egg functional properties, Designer egg, Egg products, Egg chemical analysis and the last chapter is References.The authors used and included the last, best and most recent scientific references of published globally and of the book authors published data in authoring and preparing this book to provide the best and latest information for readers and researchers.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786205492604
Ilość stron:
188
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Professor Faris A. Al-Obaidi (PhD), President of Iraq Association of Genetic and Environmental Resources Conservation, Professor of Poultry Technology at Natural History Research Center And Museum, University of Baghdad.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia