Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Effect of Fouling on Performance of Exchangers Cooled by Air. Ramifications for Exchanged Heat and Cooling Effectiveness » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2690469]
•
Literatura piękna
[1636033]
więcej...
•
Turystyka
[61950]
•
Informatyka
[141570]
•
Komiksy
[31804]
•
Encyklopedie
[21622]
•
Dziecięca
[510205]
•
Hobby
[106610]
•
AudioBooki
[1967]
•
Literatura faktu
[199190]
•
Muzyka CD
[473]
•
Słowniki
[2705]
•
Inne
[406553]
•
Kalendarze
[1401]
•
Podręczniki
[165137]
•
Poradniki
[408151]
•
Religia
[455261]
•
Czasopisma
[422]
•
Sport
[59164]
•
Sztuka
[223670]
•
CD, DVD, Video
[3791]
•
Technologie
[205993]
•
Zdrowie
[87965]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2617]
•
Puzzle, gry
[3204]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9860]
Kategorie szczegółowe BISAC
Effect of Fouling on Performance of Exchangers Cooled by Air. Ramifications for Exchanged Heat and Cooling Effectiveness
ISBN-13
: 9783668876897 / Angielski / Miękka / 2019 / 36 str.
Hans Georg Schrey
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Effect of Fouling on Performance of Exchangers Cooled by Air. Ramifications for Exchanged Heat and Cooling Effectiveness
ISBN-13
: 9783668876897 / Angielski / Miękka / 2019 / 36 str.
Hans Georg Schrey
cena
187,13
zł
(netto: 178,22 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 175,41 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Fizyka
Kategorie BISAC:
Science
>
Termodynamika
Wydawca:
Grin Verlag
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783668876897
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
36
Waga:
0.06 kg
Wymiary:
21.01 x 14.81 x 0.23
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Udostępnij
Czytaj nas na: