• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Education 2.0: universities' e-learning methods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Education 2.0: universities' e-learning methods

ISBN-13: 9783659705595 / Angielski / Miękka / 2015 / 84 str.

Andreea-Maria Tîrziu; Catalin Ioan Vrabie
Education 2.0: universities' e-learning methods Tîrziu, Andreea-Maria; Vrabie, Catalin Ioan 9783659705595 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Education 2.0: universities' e-learning methods

ISBN-13: 9783659705595 / Angielski / Miękka / 2015 / 84 str.

Andreea-Maria Tîrziu; Catalin Ioan Vrabie
cena 106,90
(netto: 101,81 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 106,66
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Teaching and learning in an e-learning environment happens differently than in the traditional classroom and can bring new challenges to professors and learners participating in the online learning environment. The purpose of this book is to provide a framework for teachers for a better e-interaction with students, based on the e-learning methods used by the universities we chose to study. Continuing to learn and try new methods of communication will aid in improved learning and foster teacher-student respect and collaboration. Effective techniques can be used to present face-to-face material in the online environment, which will allow the student to achieve a higher level of satisfaction in regard to learning and cognitive understanding of the course material.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Cooking > General
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659705595
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
84
Wymiary:
15x22x0
Oprawa:
Miękka

Andreea-Maria Tîrziu is a MA student at the Faculty of Public Administration - National University of Political Studies and Public Administration, Bucharest, Romania. Catalin Ioan Vrabie is a PhD lecturer at the Faculty of Public Administration - National University of Political Studies and Public Administration, Bucharest, Romania.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia