Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Eating in Eighteenth-Century Provence: The Evolution of a Tradition » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2687494]
•
Literatura piękna
[1634418]
więcej...
•
Turystyka
[62777]
•
Informatyka
[142089]
•
Komiksy
[31535]
•
Encyklopedie
[21638]
•
Dziecięca
[511510]
•
Hobby
[107034]
•
AudioBooki
[2004]
•
Literatura faktu
[198530]
•
Muzyka CD
[622]
•
Słowniki
[2715]
•
Inne
[402058]
•
Kalendarze
[1614]
•
Podręczniki
[164883]
•
Poradniki
[408763]
•
Religia
[455640]
•
Czasopisma
[420]
•
Sport
[59427]
•
Sztuka
[224284]
•
CD, DVD, Video
[3892]
•
Technologie
[205669]
•
Zdrowie
[88491]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2712]
•
Puzzle, gry
[3297]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10029]
Kategorie szczegółowe BISAC
Eating in Eighteenth-Century Provence: The Evolution of a Tradition
ISBN-13
: 9781350329973 / Angielski
Barbara Santich
;
Peter Scholliers
;
Amy Bentley
Planowany termin premiery książki: 20-03-2025
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Eating in Eighteenth-Century Provence: The Evolution of a Tradition
ISBN-13
: 9781350329973 / Angielski
Barbara Santich
;
Peter Scholliers
;
Amy Bentley
Planowany termin premiery książki: 20-03-2025
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
cena promocyjna
142,85
zł
(netto: 136,05 VAT: 5%)
150,37
zł
Rabat: -5%
Najniższa cena z 30 dni: 148,34 zł
Książka dostępna od:
20-03-2025
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Historia
Kategorie BISAC:
History
>
Europe - France
History
>
Modern - 18th Century
History
>
Social History
Wydawca:
Bloomsbury Academic
Seria wydawnicza:
Food in Modern History: Traditions and Innovations
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781350329973
Udostępnij
Czytaj nas na: