• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Eat and Be Satisfied: A Social History of Jewish Food » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Eat and Be Satisfied: A Social History of Jewish Food

ISBN-13: 9780876683163 / Angielski / Miękka / 1993 / 280 str.

John Cooper
Eat and Be Satisfied: A Social History of Jewish Food Cooper, John 9780876683163 Jason Aronson - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Eat and Be Satisfied: A Social History of Jewish Food

ISBN-13: 9780876683163 / Angielski / Miękka / 1993 / 280 str.

John Cooper
cena 300,22 zł
(netto: 285,92 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 298,58 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Eat and Be Satisfied is the first comprehensive and critical history of Jewish food from biblical times until the present. John Cooper explores the traditional foods the everyday diets as well as the specialties for the Sabbath and festivals of both the Ashkenazic and Sephardic cuisines. He discusses the often debated question of what makes certain foods "Jewish" and details the evolution of such traditional dishes as cholent and gefilte fish.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - Jewish & Kosher
Wydawca:
Jason Aronson
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780876683163
Rok wydania:
1993
Ilość stron:
280
Waga:
0.38 kg
Wymiary:
22.91 x 15.29 x 1.98
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Cooper, John Teaches at the Faculty of Oriental Studies, Cambri... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia