• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Early French Cookery: Sources, History, Original Recipes and Modern Adaptations » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Early French Cookery: Sources, History, Original Recipes and Modern Adaptations

ISBN-13: 9780472088775 / Angielski / Miękka / 2002 / 392 str.

D. Eleanor Scully; Terence Peter Scully; Terence Scully
Early French Cookery: Sources, History, Original Recipes and Modern Adaptations Scully, D. Eleanor 9780472088775 University of Michigan Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Early French Cookery: Sources, History, Original Recipes and Modern Adaptations

ISBN-13: 9780472088775 / Angielski / Miękka / 2002 / 392 str.

D. Eleanor Scully; Terence Peter Scully; Terence Scully
cena 127,85 zł
(netto: 121,76 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 126,80 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Early French Cookery introduces the general features of the food prepared for wealthy French households at the end of the Middle Ages. The volume presents over 100 recipes, drawn from actual medieval manuscripts, together with preparation instructions. The authors help place these enticing recipes in context through a short survey of medieval dining behavior, and they give practical menu suggestions for preparing simple meals or banquets that incorporate these delightfully tasty dishes.
Chapters include an overview of early French culinary traditions, foodstuffs that were used, and methods of preparation. Early French Cookery also discusses the equipment of the kitchens and dining rooms that were used, and characterizes those who prepared the food and those who consumed it.
The recipes are set out in a modern format, with quantities given in both metric and standard U.S. measurements. Recipes are grouped by category: appetizers, vegetables, fish dishes, desserts, and so forth.
Early French Cookery concludes with a fascinating look at a day in the life of a contemporary master chef at a duke's court. We watch Master Chiquart organize the purchase, storage, preparation, and serving of the food consumed by a duke and his dozens of family members, courtiers, staff and servants--and all done without benefit of grocery stores, refrigeration, labor-saving electric appliances, or running water.
Early French Cookery will be of interest to a wide variety of people, from those who like to hold unusual parties to those who are interested in the economics of the middle ages.
D. Eleanor Scully is an occasional lecturer at the Stratford Chef School and advisor to Wilfrid Laurier University on Medieval and Renaissance cooking and customs. Terence Scully is Professor of French Language and Literature, Wilfrid Laurier University, Waterloo, Ontario.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - French
History > Europe - Medieval
Social Science > Popular Culture
Wydawca:
University of Michigan Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780472088775
Rok wydania:
2002
Ilość stron:
392
Waga:
0.68 kg
Wymiary:
25.35 x 17.88 x 2.26
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia