• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

EPR and TL techniques in identification of irradiated food » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

EPR and TL techniques in identification of irradiated food

ISBN-13: 9783659180712 / Angielski / Miękka / 2012 / 140 str.

Bhaskar Sanyal;Arun Sharma
EPR and TL techniques in identification of irradiated food Bhaskar Sanyal, Arun Sharma 9783659180712 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

EPR and TL techniques in identification of irradiated food

ISBN-13: 9783659180712 / Angielski / Miękka / 2012 / 140 str.

Bhaskar Sanyal;Arun Sharma
cena 263,29
(netto: 250,75 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 263,91
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Food irradiation, a treatment of food by ionizing energy of gamma, electron beam or X-rays, with its unique advantages, is emerging as an important food processing method. It can be used for improving food security, ensuring food safety, and for obtaining market access by overcoming quarantine barriers to international trade. The need for reliable and routine testing methods to determine whether or not food has been irradiated has arisen as a result of the increased commercialization of the technology, growth in international trade in irradiated foods, and demand for labeling of the treated food by consumer organizations. This book provides an account of some scientific approaches for identification of irradiated foods treated with commercially relevant doses of radiation, based on Electron Spin Resonance Spectroscopy and Thermoluminescence techniques. The book describes the basic concepts of food irradiation technology, methodologies of identification, and experimental results. The book sheds light on the emerging field of food irradiation, and should benefit, food industry, regulatory agencies, and other stakeholders, and enhance confidence in the technology.

Food irradiation, a treatment of food by ionizing energy of gamma, electron beam or X-rays, with its unique advantages, is emerging as an important food processing method. It can be used for improving food security, ensuring food safety, and for obtaining market access by overcoming quarantine barriers to international trade. The need for reliable and routine testing methods to determine whether or not food has been irradiated has arisen as a result of the increased commercialization of the technology, growth in international trade in irradiated foods, and demand for labeling of the treated food by consumer organizations. This book provides an account of some scientific approaches for identification of irradiated foods treated with commercially relevant doses of radiation, based on Electron Spin Resonance Spectroscopy and Thermoluminescence techniques. The book describes the basic concepts of food irradiation technology, methodologies of identification, and experimental results. The book sheds light on the emerging field of food irradiation, and should benefit, food industry, regulatory agencies, and other stakeholders, and enhance confidence in the technology.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Biologia i przyroda
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659180712
Rok wydania:
2012
Dostępne języki:
Angielski
Ilość stron:
140
Waga:
0.21 kg
Wymiary:
22.922.9 x 15.222.9 x 15.2 x 0
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Dr. Bhaskar Sanyal, Ph.D.Doctoral degree from Homi Bhabha National Institute (HBNI), Mumbai. Scientific Officer, Food Technology Division, Bhabha Atomic Research Centre, Mumbai, India. Dr. Arun Sharma, Ph.D.Head, Food Technology Division, Bhabha Atomic Research Centre, and Senior Professor, Homi Bhabha National Institute, Mumbai, India



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia