• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Dutch Oven Cooking: More Easy Dutch Oven One-Pot Meal Recipes » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Dutch Oven Cooking: More Easy Dutch Oven One-Pot Meal Recipes

ISBN-13: 9781546534112 / Angielski / Miękka / 2017 / 100 str.

Louise Davidson
Dutch Oven Cooking: More Easy Dutch Oven One-Pot Meal Recipes Louise Davidson 9781546534112 Createspace Independent Publishing Platform - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Dutch Oven Cooking: More Easy Dutch Oven One-Pot Meal Recipes

ISBN-13: 9781546534112 / Angielski / Miękka / 2017 / 100 str.

Louise Davidson
cena 40,31 zł
(netto: 38,39 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 30,25 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Cooking with Dutch ovens makes food taste so good Prepare easy one-pot meals in a Dutch oven that your family will love Simply put, a Dutch oven is just a big heavy pot with a lid. The lid is tight fitting, which allows the pot to retain moisture, heat, and flavor. The material used to make Dutch oven is usually cast iron or aluminum or enamel makes it possible to use your Dutch oven on the stovetop to fry, boil, grill, brown, and in the oven, to braise, bake, and slow cook, making it the most versatile pot in your kitchen.

The many advantages of a Dutch oven include:

  • Versatility. Because you can use it on the stovetop and in the oven, you can cook in it almost any way you want - boil, fry, broil, bake, stew, etc.
  • It is pretty. Many models come in colorful designs that dress up kitchen shelves and tables. It has a vintage look. Dishes can be brought straight to the table without the need for a serving dish.
  • It is durable. Many owners have had their Dutch ovens for decades and, except for some discoloration and minor chipping, their pots still work like new.
  • It is energy efficient. The thick walls made of cast iron and the tight-fitting lid help distribute heat evenly and retain it, even after the pot has been removed from the heat source.
  • It makes food more healthy and delicious. The tight lid helps keep in the flavors, and the steady heat makes meat super tender. The enamel lining also prevents any undesirable reactions between acidic food and metal.
  • It makes cooking easy. Because you can go straight from stove top to oven, a lot of messy and time-wasting steps are eliminated from the cooking process.
  • It is the ideal cooking tool for camping trips.


Inside, you'll find:
  • A short history of the Dutch oven
  • Advice on buying, cooking with and maintaining your Dutch oven
  • Delicious breakfast recipes such as the Buttery Berry Breakfast Treat and the Blueberry Dutch Fiesta
  • Nutritious beef recipes such as the Rosemary Veggie Beef Roast and the Mushroom Beef Stew
  • Wholesome pork and lamb recipes like the Pork Paprika Roast and the Braised Dutch Oven Lamb with Olives
  • Satisfying chicken and poultry recipes such as the Chicken and Rice Casserole and the Zucchini, Corn, and Turkey Stew
  • Delightful fish and seafood recipes like the Dutch Oven Chorizo Mussels and the Spicy Shrimp Meal with Fresh Herbs
  • Tasty vegetarian and side recipes like the Dutch Oven-Baked Lentils and the Quick and Easy Cheesy-Ravioli-Veggie Casserole


Let's start cooking Scroll back up and order your copy today


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Slow Cooking
Cooking > Methods - Special Appliances
Wydawca:
Createspace Independent Publishing Platform
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781546534112
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
100
Waga:
0.14 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.53
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Davidson, Louise Paul Davidson is Professor and Holder of the Holly... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia