• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Drying of Herbs, Spices, and Medicinal Plants » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Drying of Herbs, Spices, and Medicinal Plants

ISBN-13: 9781032216164 / Twarda / 2023 / 244 str.

Drying of Herbs, Spices, and Medicinal Plants  9781032216164 Taylor & Francis Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Drying of Herbs, Spices, and Medicinal Plants

ISBN-13: 9781032216164 / Twarda / 2023 / 244 str.

cena 778,85 zł
(netto: 741,76 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 730,42 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Drying of Herbs, Spices, and Medicinal Plants presents processing aspects of these three major global agricultural commodities. It offers insight into drying and product quality, drying characteristics, equipment selection, physiochemical analyses, quality improvement, product development, storage, and shelf life, as well as future developments.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Chemical & Biochemical
Technology & Engineering > Food Science - Chemistry & Biotechnology
Medical > Farmakologia
Wydawca:
Taylor & Francis Ltd
Seria wydawnicza:
Advances in Drying Science and Technology
ISBN-13:
9781032216164
Rok wydania:
2023
Ilość stron:
244
Wymiary:
23.4 x 15.6
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

1. Overview of the Global Market for Dried Herbs, Spices, and Medicinal Plants. 2. Guideline and Selection of Dryers for Herbs, Spices, and Medicinal Plants. 3. Drying Characteristics of Herbs, Spices, and Medicinal Plants. 4. Impact of Drying on Various Quality Characteristics of Herbs, Spices, and Medicinal Plants. 5. Instrumentation and Analyses of Bioactive Compounds and Ingredients. 6. Storage and Quality Degradation of Dried Herbs, Spices, and Medicinal Plants. 7. Product Development and Formulations from Dried Herbs, Spices, and Medicinal Plants. 8. Emerging and Advanced Drying Technologies for Herbs, Spices, and Medicinal Plants. 9. Techno-Economic Evaluation for Cost-Effective Drying of Herbs, Spices and Medicinal Plants. 10. Future Prospect and Global Market Demand for Dried Herbs, Spices and Medicinal Plants.

Ching Lik Hii, PhD, is Associate Professor of Chemical Engineering and Co-Director of Future Food Malaysia Research Center at the University of Nottingham, Malaysia Campus. Before joining the university, he was Senior Research Officer (cocoa and chocolate processing) at the Chemistry and Technology Division, Malaysia Cocoa Board. Currently, he is also serving as Chair of the Food and Drink Special Interest Group (Malaysia Chapter), Institution of Chemical Engineers UK. Dr Hii’s key research areas include cocoa processing, drying technology, mathematical modeling, and functional food processing. He is an editorial board member of Malaysian Cocoa Journal, Journal of Applied Food Technology, and American Journal of Food Science and Technology. Dr Hii is also a Professional Engineer (PEng) registered with the Board of Engineers Malaysia and a Chartered Engineer (CEng) registered with the Engineering Council UK.

Shivanand S. Shirkole, PhD, is Assistant Professor in the Department of Food Engineering and Technology, Institute of Chemical Technology Mumbai, ICT-IOC Odisha Campus, Bhubaneswar, India. He earned a PhD in 2020 at the Department of Food Process Engineering, National Institute of Technology, Rourkela, India. He has more than 4 years of industrial experience as a Plant Engineer at a Hyderabad-based multi-crop seed conditioning plant. His broad areas of research are low-moisture food safety and the thermal processing of food. Presently, he is working on sustainable technologies for food and agriproducts. He is an Executive Committee Member of the Association of Food Scientists and Technologists (India), NIT Rourkela Chapter, and working as an Associate Editor for the journal Drying Technology (Taylor & Francis).



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia