• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Dry Spice Mixes: Top 101 Q&A's for Herbs, Spices and Flavour [A Spices and Seasoning and Herbs Cookbook] » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Dry Spice Mixes: Top 101 Q&A's for Herbs, Spices and Flavour [A Spices and Seasoning and Herbs Cookbook]

ISBN-13: 9781523617500 / Angielski / Miękka / 2016 / 32 str.

MR Charlie Moore
Dry Spice Mixes: Top 101 Q&A's for Herbs, Spices and Flavour [A Spices and Seasoning and Herbs Cookbook] MR Charlie Moore 9781523617500 Createspace Independent Publishing Platform - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Dry Spice Mixes: Top 101 Q&A's for Herbs, Spices and Flavour [A Spices and Seasoning and Herbs Cookbook]

ISBN-13: 9781523617500 / Angielski / Miękka / 2016 / 32 str.

MR Charlie Moore
cena 28,20 zł
(netto: 26,86 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 28,06 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!


101 Questions and Answers for Herbs, Spices and Flavours that will Revolutionise the Way you Cook.
***Expanded &Updated Edition***
Are you ready to bring passion into your cooking?
Dry Spice Mixes: Top 101 Q&A's for Herbs, Spices and Flavour introduces you to the must-know herbs and spices that will take your cooking to the next level.
Do you crave flavoursome food?
Put down those take away menus Fast food doesn’t get any faster than this Creating exotic, mouth-watering and gourmet flavours using herbs and spices really couldn’t be simpler.
Do you want to grow your own herbs?
Making spice mixes at home is a lot cheaper than buying them in the store and creating food that is bursting with flavour can now be so easy with the powerful knowledge in this book.
Do you feel you have no flare in the kitchen?
Well you don’t need any special tools or advanced knife skills to inject fabulous flavours into every meal you cook. It may seem daunting to enter into this food revolution but with Dry Spice Mixes: Top 101 Q&A's for Herbs, Spices and Flavour, Charlie’s got you covered What he has learnt from his experience in the kitchen and time in front of the hotplate is now available to you.
Charlie will answer all your need to know questions quickly and straight to the point. He will introduce you into a world of flavour that will satisfy your cravings for delicious, flavoursome home cooked food.
So why wait to start your revolutionary food journey in the vast world of flavour?
Let Charlie help you on your first steps to becoming a food God.
Recipes include;
Fajita Spice Mix, Tikka Masala Spice Mix, Cajun Seasoning, Authentic Bolognese, Homemade Burger sauce and BBQ rub.
From the Author of A Beer Brewer's Guide to Beer: Top 101 Q&A's for Beer Brewing, Beer Recipes and Everything Beer.


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Herbs, Spices, Condiments
Wydawca:
Createspace Independent Publishing Platform
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781523617500
Rok wydania:
2016
Ilość stron:
32
Waga:
0.06 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.18
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia