Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Drinking Water Treatment, Chemical and Physical Elimination of Organic Substances and Particles » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2687494]
•
Literatura piękna
[1634418]
więcej...
•
Turystyka
[62777]
•
Informatyka
[142089]
•
Komiksy
[31535]
•
Encyklopedie
[21638]
•
Dziecięca
[511510]
•
Hobby
[107034]
•
AudioBooki
[2004]
•
Literatura faktu
[198530]
•
Muzyka CD
[622]
•
Słowniki
[2715]
•
Inne
[402058]
•
Kalendarze
[1614]
•
Podręczniki
[164883]
•
Poradniki
[408763]
•
Religia
[455640]
•
Czasopisma
[420]
•
Sport
[59427]
•
Sztuka
[224284]
•
CD, DVD, Video
[3892]
•
Technologie
[205669]
•
Zdrowie
[88491]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2712]
•
Puzzle, gry
[3297]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10029]
Kategorie szczegółowe BISAC
Drinking Water Treatment, Chemical and Physical Elimination of Organic Substances and Particles
ISBN-13
: 9781786307842 / Twarda / 2023 / 416 str.
Kader (Alger University of Science and Technology Houari Bou
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Drinking Water Treatment, Chemical and Physical Elimination of Organic Substances and Particles
ISBN-13
: 9781786307842 / Twarda / 2023 / 416 str.
Kader (Alger University of Science and Technology Houari Bou
cena
720,72
zł
(netto: 686,40 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 699,93 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering
>
Environmental - Water Supply
Nature
>
Ecology
Wydawca:
ISTE Ltd and John Wiley & Sons Inc
Seria wydawnicza:
Drinking Water Treatment
ISBN-13:
9781786307842
Rok wydania:
2023
Ilość stron:
416
Oprawa:
Twarda
Udostępnij
Czytaj nas na: