• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Downstream Processing of Natural Products: A Practical Handbook » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Downstream Processing of Natural Products: A Practical Handbook

ISBN-13: 9780471963264 / Angielski / Twarda / 1996 / 372 str.

M. S. Verrall; Michael S. Verrall; Miichael S. Verrall
Downstream Processing of Natural Products: A Practical Handbook Verrall, Miichael S. 9780471963264 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Downstream Processing of Natural Products: A Practical Handbook

ISBN-13: 9780471963264 / Angielski / Twarda / 1996 / 372 str.

M. S. Verrall; Michael S. Verrall; Miichael S. Verrall
cena 2239,97
(netto: 2133,30 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 2230,75
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This manual has been designed to guide researchers and industrial workers through the potential problems involved in the isolation of natural products. Natural products are defined broadly here as high value chemical entities derived from plants or microbial sources. The contributors describe experimental observations and techniques. The three main stages of purification are examined, and there is special mention of the regulatory requirements with regard to creating natural products for therapeutic purposes.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Chemical & Biochemical
Science > Biotechnology
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471963264
Rok wydania:
1996
Ilość stron:
372
Waga:
0.70 kg
Wymiary:
24.3 x 16.1 x 2.6
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Partial table of contents:

Broth Conditioning and Clarification (D. Mackay).

Cell Disruption: A Practical Approach (E. Keshavarz–Moore).

Solvent Extraction of Fermentation Broth (L. Weatherley).

Chemically Assisted Solvent Extraction (C. King).

Process Integration in Biotechnology (J. Asenjo & E. Leser).

Displacement Chromatography (D. Wallworth).

Affinity Chromatography (S. Burton).

High–Performance Liquid Chromatography (P. Shelley).

Lyophilization (J. Snowman).

Instrumentation and Process Control (J. Noble & K. Robins).

Scale–Up Considerations (J. Noble & R. Davies).

GMP and Quality Control (D. Sherwood).

Index.

Natural Products, broadly defined as high value chemical entities derived from plants or microbial sources, have been known and exploited for many years. In recent years, as the need for higher potency and predictability of such products has increased, more sophisticated concentration and isolation procedures have been developed. With the passage of time, such procedures have been rationalized in terms of scientific principles but, in general, theory has followed behind practice, leading at any given time to an absence from the literature of methods which are truly state of the art. Downstream Processing of Natural Products: A Practical Handbook is a highly practical manual which addresses this issue, and guides researchers and industrial workers through the many potential pitfalls of natural product isolation. The contributors to this volume, all of whom have wide practical experience in this field, present state–of–the–art techniques and observations. The three main stages of natural product purification are covered, namely product release, capture, and purification, and both proteins and secondary metabolites are covered. There is special mention of the requirements of the regulatory authorities with respect to Good Manufacturing Practice, and practical guidance is given on scale–up procedures and process scale instrumentation. Downstream Processing of Natural Products: A Practical Handbook will provide essential practical guidance to all those involved in natural product isolation. This includes academic and industrial researchers, postgraduate students and technicians working in the biotechnology field.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia