• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Do Sourdough: Slow bread for busy lives. » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Do Sourdough: Slow bread for busy lives.

ISBN-13: 9781907974113 / Angielski / Miękka / 2014 / 160 str.

Andrew Whitley
Do Sourdough: Slow bread for busy lives. Andrew Whitley 9781907974113 The Do Book Co - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Do Sourdough: Slow bread for busy lives.

ISBN-13: 9781907974113 / Angielski / Miękka / 2014 / 160 str.

Andrew Whitley
cena 50,40 zł
(netto: 48,00 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 50,40 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

One of the oldest yet simplest, tastiest and most nutritious breads you can make, Sourdough needs only flour, water, salt and a little time. But what if time is the one thing you don t have?
In "Do Sourdough," Andrew Whitley a baker of over 30 years who has changed the way we think about bread reveals how the slow fermentation that s key to real sourdough can happen while we re asleep or at work. And by using his simple and fuss-free method, everyone can make this wonderful bread at home. Discover:
- The basic tools and ingredients you need to get started
- How to create and refresh your own sourdough starter
- Recipes for basic loaves, sourdough pizza, ciabatta, crumpets and more
- Ideas for the bread you don t devour immediately
The result isn't just fresh bread made with your own hands and in your own time. It s the chance to learn new skills, make something to share with family and friends, and change your world one loaf at a time."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Bread
Cooking > Methods - Baking
Wydawca:
The Do Book Co
Seria wydawnicza:
Do Books
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781907974113
Rok wydania:
2014
Numer serii:
000472972
Ilość stron:
160
Waga:
0.26 kg
Wymiary:
17.81 x 13.39 x 2.21
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia