• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Dining by Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Dining by Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

ISBN-13: 9780312187118 / Angielski / Miękka / 1998 / 400 str.

James D. Porterfield
Dining by Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine James D. Porterfield 9780312187118 St. Martin's Griffin - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Dining by Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

ISBN-13: 9780312187118 / Angielski / Miękka / 1998 / 400 str.

James D. Porterfield
cena 99,88 zł
(netto: 95,12 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 99,33 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Dining by Rail is James D. Porterfield's book of history and recipes from America's golden age of railroad cuisine. Porterfield is a devotee of railroad history and a gourmet cook, and while preparing this book he sorted through 7,500 railroad recipes. Full of authentic menus and classic recipes like Lobster Newburg, deviled eggs and blanc mange, Dining by Rail is the book for anyone who has ever dreamed of returning to the days of glamorous travel.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - American - General
Cooking > Methods - Quantity
Cooking > History
Wydawca:
St. Martin's Griffin
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780312187118
Rok wydania:
1998
Ilość stron:
400
Waga:
0.65 kg
Wymiary:
22.61 x 17.53 x 2.54
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane
Porterfield, James D. James D. Porterfield is a devotee of railroad hist... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia