• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Did You Just Eat That?: Two Scientists Explore Double-Dipping, the Five-Second Rule, and Other Food Myths in the Lab » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Did You Just Eat That?: Two Scientists Explore Double-Dipping, the Five-Second Rule, and Other Food Myths in the Lab

ISBN-13: 9780393609752 / Angielski / Twarda / 2018 / 224 str.

Paul Dawson; Brian Sheldon
Did You Just Eat That?: Two Scientists Explore Double-Dipping, the Five-Second Rule, and Other Food Myths in the Lab Paul Dawson Brian Sheldon 9780393609752 W. W. Norton & Company - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Did You Just Eat That?: Two Scientists Explore Double-Dipping, the Five-Second Rule, and Other Food Myths in the Lab

ISBN-13: 9780393609752 / Angielski / Twarda / 2018 / 224 str.

Paul Dawson; Brian Sheldon
cena 97,50 zł
(netto: 92,86 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 96,51 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

A rollicking yet rigorous inquiry that follows the science of germs into the kitchen, restaurant, and everywhere else you eat and drink.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Bakteriologia
Medical > Microbiology
Science > Mikrobiologia
Wydawca:
W. W. Norton & Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780393609752
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
224
Waga:
0.54 kg
Wymiary:
21.6 x 16.2 x 2.2
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane
Dawson, Paul Paul Dawson is a professional field researcher, ar... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia