• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Culinary Innovation: Strategy for Sustainability in Hospitality Industry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Culinary Innovation: Strategy for Sustainability in Hospitality Industry

ISBN-13: 9781448677290 / Angielski / Miękka / 2009 / 202 str.

Chef Saurabh Gairola
Culinary Innovation: Strategy for Sustainability in Hospitality Industry Chef Saurabh Gairola 9781448677290 Createspace - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Culinary Innovation: Strategy for Sustainability in Hospitality Industry

ISBN-13: 9781448677290 / Angielski / Miękka / 2009 / 202 str.

Chef Saurabh Gairola
cena 89,42 zł
(netto: 85,16 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 88,69 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

"Culinary Innovation seems to be unpracticed if not unheard concept in hospitality industry. The prevalent tried and tested recipes and methods are the foundation of cuisines of today. The 'out of box' concepts just do not exist here and we are producing the replicas of the works of Great Escoffier and French Haute cuisine. To me culinary innovation is the one that can revolutionize the industry to an extent that it would have to rewrite the fundamentals of cooking. This book will shed light on four mega innovations in culinary domain namely Sous vide, Healing foods, Umami and Molecular gastronomy. It also explains how open source can be used as structure for culinary development. In the end there is a section of recipes that will surely interest all"


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Cooking > Entertaining - General
Wydawca:
Createspace
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781448677290
Rok wydania:
2009
Ilość stron:
202
Waga:
0.27 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 1.09
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia