• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Culinary Infrastructure » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Culinary Infrastructure

ISBN-13: 9780367892340 / Angielski / Miękka / 2019 / 138 str.

Jeffrey Pilcher
Culinary Infrastructure Jeffrey Pilcher 9780367892340 Routledge - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Culinary Infrastructure

ISBN-13: 9780367892340 / Angielski / Miękka / 2019 / 138 str.

Jeffrey Pilcher
cena 213,26
(netto: 203,10 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 201,44
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

By paying attention to control over facilities and technologies as well as the public-private balance over investment and regulation, the authors reveal global inequalities that arise from differential access to culinary infrastructure. It was originally published as a special issue of Global Food History.

Kategorie:
Nauka, Socjologia i społeczeństwo
Kategorie BISAC:
Social Science > Socjologia
Wydawca:
Routledge
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367892340
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
138
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Introduction: Culinary Infrastructure  1. Culinary Infrastructure: How Facilities and Technologies Create Value and Meaning around Food  2. Frozen Food and National Socialist Expansionism  3. Food Safety as Culinary Infrastructure in Singapore, 1920–1990  4. A Museum’s Culinary Life: Women’s Committees and Food at the Art Gallery of Toronto  5. Developing Constipation: Dietary Fiber, Western Disease, and Industrial Carbohydrates

Jeffrey M. Pilcher is Professor of Food History at the University of Toronto, Canada, and the author of several books, including ¡Que vivan los tamales! Food and the Making of Mexican Identity (1998), Planet Taco: A Global History of Mexican Food (2012), and Food in World History (2d ed., 2017).



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia