• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Cooking Around the Country with Kids: USA Regional Recipes and Fun Activities » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Cooking Around the Country with Kids: USA Regional Recipes and Fun Activities

ISBN-13: 9780930643201 / Angielski / Miękka / 2009 / 272 str.

Amy Houts
Cooking Around the Country with Kids: USA Regional Recipes and Fun Activities Amy Houts 9780930643201 Images Unlimited Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Cooking Around the Country with Kids: USA Regional Recipes and Fun Activities

ISBN-13: 9780930643201 / Angielski / Miękka / 2009 / 272 str.

Amy Houts
cena 113,63 zł
(netto: 108,22 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 113,05 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This is not only a cookbook but a travel book and a lesson in geography. Children learn how different parts of the country developed distinctive dishes because of the food grown there.

From the East Coast to the West, Alaska, and Hawaii, children can celebrate America's diversity through food. The recipes and foods typical of different regions of the country are presented: Cooking in New England, the Mid-Atlantic States, Appalachian Highlands, Southeast, Great Lakes, Heartland, Southwest, Mountain region, Pacific Coastal region, and Cooking in Hawaii.

Each region starts out with kid-friendly food-related activities and includes a short geographical description of the land, the types of food produced in that locale, and recipes typical of that region. There are nearly 200 recipes kids can easily make with the help of a caring adult. Each of the recipes gives clear and easy directions on what the child can do and the jobs more appropriate for adults.

The recipes are composed of real ingredients rather than mixes. Introductory pages teach about nutrition, safety tips, cooking terms, working together, and "going green" by conserving water, energy, and paper products. Food facts, historical notes, and fun activities are found throughout this 270 page cookbook.

Along with foods such as Wild Rice and Cheese Soup from the Great Lakes region, Tamale Pie from the Southwest, and Best Salmon Bake from the Pacific coast region, brief facts of American culinary history are given. For example, "When was ice cream "invented"? What are hush puppies and how did they get their name? What are funnel cakes? Why doesn't all corn "pop"?"

A natural extension to many areas of the school curriculum, such as math and science, this cookbook makes history and geography come to life. It can be used in: Teaching children about food history and where our food is produced Helping children learn about the cooking styles of early Americans Relating children to food traditions of different regions Helping children learn how food played a part in our country's history Involving children in preparing food of diverse cultures

This cookbook makes an important resource for home, for homeschool, and for school. It's an excellent way to introduce children to new cultures and different tastes.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - American - General
Wydawca:
Images Unlimited Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780930643201
Rok wydania:
2009
Ilość stron:
272
Waga:
0.47 kg
Wymiary:
23.5 x 19.05 x 1.45
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Houts, Amy DOB: 3/10/57... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia