• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Coi: Stories and Recipes » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Coi: Stories and Recipes

ISBN-13: 9780714865904 / Angielski / Twarda / 2013 / 304 str.

Peter Meehan
Coi: Stories and Recipes Peter Meehan 9780714865904 Phaidon Press Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Coi: Stories and Recipes

ISBN-13: 9780714865904 / Angielski / Twarda / 2013 / 304 str.

Peter Meehan
cena 176,54 zł
(netto: 168,13 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 176,54 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

"

"An absorbing self‐portrait of an exceptional cook." Harold McGee

Daniel Patterson is the head chef/owner of Coi in San Francisco, one of America s most celebrated restaurants. Patterson mixes modern culinary techniques with local ingredients to create imaginative dishes that speak of place, memory, and emotion. His approach has earned him five James Beard nominations and winner of the James Beard Award s "Best Chef of the West" 2014, two Michelin stars, and a worldwide reputation for pioneering a new kind of Californian cuisine.

Now, in his new book "Coi: Stories and Recipes," Patterson shares a personal account of the restaurant, its dishes, and his own unique philosophy on food and cooking. 70 recipes are featured with narrative essays, including "Chilled Spiced Ratatouille Soup"; "Carrots Roasted in Coffee Beans"; "Strawberries and Cream with Tiny Herbs"; and "Lime Marshmallow with Coal‐Toasted Meringue."

This book is beautifully written by Patterson, who is respected for his original food writing in publications such as "The New York Times" and "Lucky Peach," and is also co‐author, along with Mandy Aftel, of "Aroma: The Magic of Essential Oils in Food and Fragrance" (2004). 150 color photographs by Maren Caruso include atmospheric images of the restaurant and the California landscape. Forewords by Peter Meehan and Harold McGee."

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - American - Western States
Cooking > Essays & Narratives
Wydawca:
Phaidon Press Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780714865904
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
304
Waga:
1.55 kg
Wymiary:
29.97 x 22.25 x 3.2
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Daniel Patterson was born in Massachusetts and moved to California in 1989, where he now has three restaurants: Coi (2006), Plum (2010) and Haven (2012). At Coi, Patterson mixes modern culinary techniques with local and cultivated ingredients to create highly original dishes that speak of place, memory and emotion. It is an approach that has won him two Michelin stars and a worldwide reputation for pioneering a new kind of Californian cuisine. Patterson is also a frequent contributor to the New York Times, Lucky Peach, Food & Wine and other publications.
Peter Meehan is a food writer and co-editor of quarterly food journal Lucky Peach. He has written for many magazines, including Food & Wine, Bon Appetit, and The New York Times, and he has collaborated on a number of cookbooks.

Maren Caruso is a San Francisco native who specializes in food photography. Her work has appeared in more than 75 cookbooks and numerous magazines including Gourmet, Bon Appétit, Sunset Magazine, Cook_Inc., and Food & Wine. She won the 2013 One Eyeland Photography Award for Fine Art Photographer of the Year.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia