• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Cocina con estrella al horno de vapor » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Cocina con estrella al horno de vapor

ISBN-13: 9783833885280 / Hiszpański / Twarda / 312 str.

Johann Lafer; Andreas Senn; Cornelius Speinle
Cocina con estrella al horno de vapor Lafer, Johann, Senn, Andreas, Speinle, Cornelius 9783833885280 Gräfe & Unzer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Cocina con estrella al horno de vapor

ISBN-13: 9783833885280 / Hiszpański / Twarda / 312 str.

Johann Lafer; Andreas Senn; Cornelius Speinle
cena 215,21
(netto: 204,96 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 215,21
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Cuatro chefs con estrella llevan la cocina y la repostería en horno de vapor al siguiente nivel. Jugosos asados, crujientes cortezas, verduras al punto, cremosos y etéreos suflés: Johann Lafer, Andreas Senn, Cornelius Speinle y Eckart Witzigmann revelan sus mejores recetas para el horno Flex BORA X BO y nos acercan al placer más exclusivo con sus creativas y variadas combinaciones culinarias. Déjese conquistar por el magret de pato al jengibre, los rollitos de arroz crujientes sobre espinacas con sésamo, el gazpacho de tomates verdes, los garbanzos con verduritas a la papillote, la crema de limón o la tarta de zanahoria.

Sterneküche trifft Spitzentechnologie: die besten Rezepte von Lafer, Senn, Speinle und Witzigmann für den DampfbackofenSterneküche trifft Spitzentechnologie: die besten Rezepte von Lafer, Senn, Speinle und Witzigmann für den Dampfbackofen

Kategorie:
Zdrowie
Wydawca:
Gräfe & Unzer
Seria wydawnicza:
Kochen & Verwöhnen
Język:
Hiszpański
ISBN-13:
9783833885280
Ilość stron:
312
Waga:
1.72 kg
Wymiary:
26.8 x 23.8 x 26.8
Oprawa:
Twarda

Lafer, JohannJohann Lafer puede presumir de una carrera gastronómica de más de 40 años de trayectoria, 2 estrellas y 18 puntos Gault Millau. A mediados de los noventa inauguró su restaurante con estrella "Le Val d'Or", en la localidad renana de Bingen. Desde 2019 permanece dedicado a nuevos proyectos de la cocina moderna. Senn, AndreasAndreas Senn es, desde 2015, chef del "SENNS.Restaurant" de Salzburgo, con el que se ha alzado con 2 estrellas, 4 gorritos y 18,5 puntos en la Gault Millau. El magacín Le Chef le incluye en el Top 100 del mundo. Speinle, CorneliusCornelius Speinle ha estado presente en las mejores cocinas con estrella de todo el mundo y se ha hecho en dos ocasiones con una estrella en la Guía Michelin y 17 puntos en la Gault Millau. Simpático, joven, innovador y creativo, desde su faceta de empresario participa en todo el mundo en nuevos proyectos culinarios. Witzigmann, EckartComo primer chef 3 estrellas de Alemania, el chef del siglo, Eckart Witzigmann, ha dejado su sello en los mejores fogones de todo el mundo. En 1971 inició la revolución de la gastronomía alemana desde la cocina del Tantris, en Múnich. Sus artes culinarias llevaron a artistas, reyes y amantes de lo gourmet a peregrinar hasta su restaurante Aubergine, también en Múnich.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia