• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Classic Indian Cooking » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2140097]
• Literatura piękna
 [1460546]

  więcej...
• Turystyka
 [61140]
• Informatyka
 [138902]
• Komiksy
 [24805]
• Encyklopedie
 [21898]
• Dziecięca
 [460881]
• Hobby
 [93255]
• AudioBooki
 [3713]
• Literatura faktu
 [213039]
• Muzyka CD
 [7369]
• Słowniki
 [2067]
• Inne
 [544357]
• Kalendarze
 [1066]
• Podręczniki
 [91117]
• Poradniki
 [412124]
• Religia
 [397146]
• Czasopisma
 [539]
• Sport
 [51031]
• Sztuka
 [174210]
• CD, DVD, Video
 [770]
• Technologie
 [145766]
• Zdrowie
 [74982]
• Książkowe Klimaty
 [88]
• Puzzle, gry
 [2529]
• Large Print
 [20563]
• Literatura w języku ukraińskim
 [193]
Kategorie szczegółowe BISAC

Classic Indian Cooking

ISBN-13: 9780688037215 / Angielski / Twarda / 1980 / 560 str.

Julie Sahni; Marisabina Russo
Classic Indian Cooking Julie Sahni Marisabina Russo 9780688037215 Morrow Cookbooks - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Classic Indian Cooking

ISBN-13: 9780688037215 / Angielski / Twarda / 1980 / 560 str.

Julie Sahni; Marisabina Russo
cena 133,02 zł
(netto: 126,69 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 133,02 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-20 dni roboczych.

Darmowa dostawa!

This extraordinary cookbook, Classic Indian Cooking, amounts to a complete course in Indian cuisine. Elucidated by over 100 line drawings, it systematically introduces the properties of all the basic spices and special ingredients of Indian food, then explains the techniques employed in using them, always with the help of comparisons to familiar Western methods.It is immediately obvious that Indian food is rich and varied, yet not difficult to prepare. The cooking principles are basic and wellknown. The utensils needed are few and simple. As Julie Sahni says, "If you know how to fry, there are few tricks to Indian food." Every recipe has been especially designed for the American kitchen -- practically all the ingredients can be found in any American supermarket and there are scores of time-saving shortcuts with the food processor and handy directions for ahead-of-time preparation.Following a lively and absorbing introduction to the history of India's classic Moghul cuisine, Julie guides the cook through the individual components that make up an Indian meal. She begins with delicious appetizers like Crab Malabar and Hyderabad lime soup; continues through main courses, both nonvegetarian and vegetarian (this book is a treasure trove for the non-meat eater); goes on to all the side dishes and traditional accompaniments, from spinach raita and lentils with garlic butter to saffron pilaf and whole wheat flaky bread; and ends with the glorious desserts, like Ras Malai, sweetmeats, and beverages. Clear, illustrated, step-by-step instructions accompany the cook through every stage, even for making the many wondrous Indian breads, both by hand and with the food processor. And at the end of each recipe are balanced serving suggestions for every kind of meal, Among the many special features are ideas for appropriate wines, a useful spice chart, a complete glossary (which might also come in handy when ordering in Indian restaurants), and a mailorder shopping guide that will make Indian spices accessible anywhere.Most important, Julie Sahni imparts the secrets to mastering the art of Indian cooking. Even the beginner will quickly learn to move within the classic tradition and improvise with sureness and ease.Julie Sahni has written a masterpiece of culinary instruction, as readable as it is usable, a joy to cook from, a fascination to read.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - Indian & South Asian
Cooking > Specific Ingredients - Herbs, Spices, Condiments
Cooking > History
Wydawca:
Morrow Cookbooks
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780688037215
Rok wydania:
1980
Ilość stron:
560
Waga:
0.99 kg
Wymiary:
23.88 x 16.76 x 4.32
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane
Sahni, Julie Julie Sahni is director of Julie Sahni's Indian Co... więcej >
Russo, Marisabina Marisabina Russo's warm, distinctive picture books... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl
Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl
Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2023 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia