• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Citrus Fruit: Biology, Technology and Evaluation » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Citrus Fruit: Biology, Technology and Evaluation

ISBN-13: 9780123741301 / Angielski / Twarda / 2007 / 558 str.

Milind Ladaniya
Citrus Fruit: Biology, Technology and Evaluation Ladaniya, Milind 9780123741301 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Citrus Fruit: Biology, Technology and Evaluation

ISBN-13: 9780123741301 / Angielski / Twarda / 2007 / 558 str.

Milind Ladaniya
cena 350,44 zł
(netto: 333,75 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 347,56 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Post harvest biology and technology of citrus fruits is gaining importance as the therapeutic value of citrus fruits is realized and supported by the increase in health awareness among the general public.

This book is the most comprehensive reference on citrus fruit biology, biotechnology and quality. Basic and applied scientific information is interwoven to serve the researcher, marketer, scientist, nutritionist, or dietician. With discussions of fruit morphology, anatomy, physiology and biochemistry and chapters on growth phases, maturity standards, grades and physical and mechanical characteristics of citrus trees, this book provides the foundation for understanding growth, harvest and post harvest aspects of these important plants. Insect-pests and diseases, irrigation, nutrition and rootstocks are also addressed.

* Provides practical tips for post harvest management.
* Includes all aspects of citrus fruit biology, technology and quality evaluation.
* Discusses biotechnological applications and potential fresh citrus fruit quality improvement
* Evaluates medicinal and therapeutic applications and recent clinical findings
* Exhaustive glossary included

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - Agronomy - Crop Science
Science > Life Sciences - Horticulture
Science > Botanika
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780123741301
Rok wydania:
2007
Ilość stron:
558
Waga:
1.04 kg
Wymiary:
23.6 x 16.56 x 3.33
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Obwoluta
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane

FINAL:1) Introduction- An Overview 2) Commercial fresh citrus cultivars and major producers3) Post harvest losses4) Pre-harvest factors affecting fruit quality and post-harvest life5) Fruit morphology, anatomy and physiology 5.1) Fruit morphology 5.2) Fruit anatomy 5.3) Fruit physiology 6) Fruit biochemistry 6.1) Carbohydrates 6.2) Organic acids 6.3) Nitrogenous compounds 6.4) Enzymes 6.5) Lipids, waxes and other related compounds 6.6) Pigments 6.7) Phenolics, Flavonoids and limonoids 6.8) Vitamins 6.9) Inorganic constituents 6.10) Volatiles7) Growth, maturity, grade standards and physico-mechanical characteristics of fruit 7.1) Growth and development 7.2) Maturation 7.3) Indices of maturity, fruit grades and standards 7.4) Physical and mechanical characteristics8) Harvesting9) Preparation for fresh fruit market 9.1) Degreening 9.2) Packinghouse operations 9.3) Post harvest treatments- Coatings, PBRs & other chemicals10) Packaging 10.1) Containers and other packaging materials 10.2) Film wrapping 10.3) Modified atmosphere packaging 11) Pre-cooling 12) Storage systems and response of citrus fruits 12.1) Refrigerated storage 12.2) Controlled atmosphere and hypobaric storage 12.3) Evaporative and other natural systems 12.4) Ambient storage13) Transportation14) Domestic marketing and distribution systems 15) Irradiation16) Postharvest diseases and management 16.1) Post harvest diseases 16.2) Pesticides, residues and tolerances 16.3) Organic post-harvest management 16.3.1) Bio-agents 16.3.2) Botanicals and other non-hazardous methods 16.3.3) Physical methods 17) Physiological disorders and management 18) Postharvest treatments for insect control 19) Fruit quality control, evaluation and analysis 19.1) Quality control and assurance systems 19.2) Quality evaluation and instruments 19.3) Fruit analysis20) Nutritional and medicinal value of citrus 21) Biotechnological applications in fresh citrus fruit 22) World fresh citrus trade 22.1) Exports and World trade 22.2) Quarantine issues

Dr. Ladaniya has worked at ARS at Indian Institute of Horticultural Research, Bengaluru and the National Research Centre for Citrus (NRCC), Nagpur. During his tenure as the Director, NRCC was upgraded by the ICAR to the level of Central Citrus Research Institute.
He has made outstanding contributions in developing post-harvest protocols for fresh citrus fruits and has laid a foundation of systematic post-harvest research on citrus fruits. His efforts led to development of quality standards for citrus and most of his technologies find place in package of practices published by APEDA (Agricultural and Processed Products Export Development Authority of India, Ministry of Commerce, India) for Nagpur mandarin.
He is the President of the Indian Society of Citriculture and was also a crop (Citrus) Co-ordinator in All India Co-ordinated Research Project for Fruits.
A new Regional Research Centre for Citrus (RRCC) has been started at Biswanath Chariali, Assam by CCRI under his stewardship.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia